میبینم مقایسه میکنم جواب میدم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میبینم مقایسه میکنم جواب میدم(sm120)
*** نگو مومن می خوام با عمت اشنا بشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوث مث تو نیستم کار می کنم وقت نمی کنم بیام متهی این چند روز فشرده کار کردم
این الی کیونی یه حالی از من نمی پرسه کجای بودی چیکار میکردی(sm178)
کجا وخت نمیکنی بیای همش اینجایی که جناب بیزی من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تعریف کن چه **** میخوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامور پاسگاه کوهسار شهران با شلیک یک گلوله از اسلحه کمری، سگ هفت ساله را در برابر صاحبش کشت. صاحب این سگ جزئیات این اتفاق را اینگونه شرح داد:
"برای پیاده روی بابی را به کوهسار بردیم. هنگام بازگشت حدود ساعت هشت یک مامور از ماشین نیروی انتظامی پیاده شده و با آمدن به سمت بابی در برابر چشمان ما اسلحه کمری اش را خارج کرده و از فاصله یک متری به سر بابی شلیک کرد. بابی در برابر پای ما افتاد و جان داد. بعد که در پاسگاه کوهسار از این استوار نیروی انتظامی با گریه پرسیدم که چرا حیوان را کشتی با خنده و تمسخر گفت کشتم که کشتم ده تای دیگه را هم میکشم آدمش را هم باشه میکشم!. البته او در حضور مامورین بازرسی نیروی انتظامی به دروغ ادعا کرد که بابی به او حمله ور شده و او از ترس شلیک کرده و او را کشته است»دولتی که احترام به حقوق حیوانات را بلد نباشد از رعایت حقوق مردم هم عاجز خواهد بود.
(sm3)(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی وایبر هم نمیام هر از گاهی میام یه چن تا تحفه می فرستم تو گروه چرا کرسی شعر میگی اونم این رواز اصلا سر نزذم چون به صورت فشرده کار کردم به دلیل سفارشات زیاد یعنی صبح می رفتم 10 شب بر می گشتم خونه یه دوش می گرفتم یه راست می رفتم لالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یه چیزی رفته تو کیونت مثل توی الدنگ بیکار نیستم که الان امروز زود اومدم اومدم یه سری بزنمنقل قول:
چندتا تحفه ؟؟؟؟؟ دیوث گروه **** زده میگه چندتا تحفه یه باز یه عکس فرستادی جلو رفیقم باز کردم ببینم چیه ابرومو بردی لاشی (sm2)همون دیوثایی که تو اب بودن (sm25)نقل قول: