قمار بازا هیچ کدوم نیستین؟(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
قمار بازا هیچ کدوم نیستین؟(sm25)
چشمامو باز کردم
دیدم که پاییزه (sm81)
دیدم هنوز قصم
سردو غم انگیزه
چشمامو باز کردم
دیدم هوا سرده (sm81)
دستام تب داره
پاهام یخ کرده (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمامو باز کردم
دیدم که پایییزه
(sm74)
امین میتونی وارد سایت شی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیشه از صبح (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب به قول امین طمع کردم 40 تومن پرید ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم رفتم بیرون تو لاین سرعت ماشین خاموش شد ....شانس آوردم نزدن به گاومون بدن یه امداد خودرو اومد کشیدمون بغل 200 تومن گرفت
ینی بدشانسی تا به کجا(sm81)
خوب شد دیروز نبردم وگرنه فک میکردم پول حروم از گلوم پایین نمیره(sm120)
در رفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این پاییز
لعنت به این سردی
اصلا چرا امروز چشماتو وا کردی
چشماتو باز کردی
چشمامو باز کردم
دیدم که پاییزه
(sm81)
(sm120)نقل قول:
از صبخ تا حالا نمیتونم لوگین کنم , تو هم همین مشکلو داری؟(sm25)