خواهش میکنم کاری نکردم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم کاری نکردم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm98)
(sm50)
آن روز ما پیروزیم که دلامون با هم یارِ
بین قلب های ما، پل به جای دیوارهِ
(sm172)
غمِ تو رو گریه کنم یا غمِ بی تو بودنو ؟!
(sm178)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر خوبی؟
این ویدیو رو ببین از مهستی و شهیاد هست کاملش رو از یوتیوب پیدا کردم ولی کیفیتش مثل این کلیپ نیست با کیفیتش رو داری؟ مرسی.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما صادق جان.(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] & Shahyad (Delam Tange Diareh).mkv.html
سلام مرسی ولی اینم مثل همونی هست که از یوتیوب گرفتم کیفیت صداش یه جوریه مثل اون کلیپ نیست.. فک کنم باید بیخیالش بشم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مرسی داداش(sm174)