سبک اصلیش سافک راک و پاک راک هستش اینو که چند بار هم گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سبک اصلیش سافک راک و پاک راک هستش اینو که چند بار هم گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میگی دیوث این تیتراژ سریال بوده بعدشم مگه چیه خیلی هم قشنگه (sm70)از خداتم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو بگو شعر مسخره از رضا دیوث میزاری میگی هوا سرده یا گرمه شلوارتو بکش پایین (sm2)(sm30)
الان به نظر خودتون چاوشی ریزش مخاطب داشته - دیگه هر کی رو تو خیابون میبینی داره روضه های شهرزاد زمزمه میکنه بدون اینکه آهنگ های قبلی چاوشی یا حتی آلبوم پارو رو گوش کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم پاپ راک بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه یه سی دی پرچم سفید خریدم برا اپلود
چند روز بعد حالم بد شد از صدا چاوشی سی دی رو با جلدش از پنجره پرت کردم بیرون
یه ثانیه بعد بدو رفتم دم پنجره دیدم سی دی با جاش نیست (sm2)
یه
با رسم شکل توضیح بده (2نمره)نقل قول:
سافک (sm2)
سافک راک رو هم برامون بیشتر باز کن (sm59)نقل قول:
سافت راک و پاپ راک اشتباه تایپی بود دارم غذا میخورم تمرکز لازم ندارم (sm2)