@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میکنیا همش نقل میشی (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میکنیا همش نقل میشی (sm70)
حالا از کدوم امامی (sm70)
به سخنان 14 معصوم میگویند (sm70)
هر کسی حق داره تورو نقل کنه(sm70)
ولش کن منصرف شدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور من که یوزرم مث تو نیست حتما به خاطر آواتارم میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نکبت کسی مگه یوزرو میخونه وقتی اواتار دختر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه جوری مث شاتل مسخره بازی درمیاره میگه تو ساعت 4 تا 1 دانلود منصفانه (sm2)تازه 112 گیگ هم در کار نیست فقط 12 گیگ در یه سالنقل قول:
یه مودمم بت هدیه میده که من 2 تا دارم (sm41)
(sm2)ولی خدایی عفت کلامو تو این تاپیک رواج دادم
قبل اینکه بیام اینجا هی چیز میرفت توی چیز
ولی الان خیلی راحت دختر میشه بیاد تو تاپیک