(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی خیلی خوبه گلاب(sm88)(sm1)
دوستاني كه جديد عضو شدن
مراقب باشيد تا لحظه ي انتشار آلبوم
خطر در كمين است ...
(sm2)
اطلاع رسانی نکن یه کم بخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسالم اطلاع رساني كرديمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف فوق حرفه اي بود گول خورد
(sm30)
ما همون مواظب باشیم خودمون چیز نشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شخصه تا نرم از مغازه البوم رو با دستای خودم باز کنم و ریب کنم البوم رو گوش نمیدم (sm2)
من هفته بعد تهرانم اگه بیاد خودم میرم میگیرم (sm120)
(sm2)
امیر جان امکانش هست با همکاری دوستان یه تاپیک با عنوان آلبوم های خارجی اورجینال بزنی. حیف مثلا مایکل جکسون و انریکه و متالیکا و پینک فلود و ... بقیه توی موزیک باران نباشه
الان سایتا عین جون فول البوما رو گذاشتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بی ادبین (sm25)
لاشیا این حرفا رو من زده بودم امیر الان منو بن کرده بود (sm70)
همين یِ بار واسم عبرت شد ديگه (sm120)نقل قول:
پس نزدیکـــــه (sm132)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرالله
بچه ها رضا و الیاس نداره
هردوتاشون قاطین
با لحن آروم دشمنی دارن
والا :|
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کدوم سایت الان هر کی از نن جونش قهر می کنه سای می زنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
من به آرمان های امام راحل فکر می کنم (sm59)
در مراسم خیریه ای که دیشب برگزار شد، امیر قلعه نویی در کنار خانمی که مسئول یکی از مجموعه های خیریه بود دیده شد. سرمربی استقلال موقع سخنرانی اش هم از این خانم تشکر کرد و برای اینکه پای تعلقات باشگاهی را هم وسط کشیده باشد، به خوشرنگی مانتوی او اشاره کرد! قلعه نویی در این مراسم مبلغ قابل توجهی کمک کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد به نفس(sm120)
از علاقه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بارها و بارها گفته ایم . شباهت ظاهری این بازیگر سینمای ایران به این خواننده آمریکایی شاید یکی از دلایل علاقه او باشد اما حالا او خبری را منتشر کرده که می تواند خبر مهمی برای سینمای ایران باشد.
نیاز شدید مازراتی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به کارواش(sm120)
عباس معصومیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرجان شوما اینقد خنگ نبودی(sm120)
سحر قریشی و شوووهر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خوش تيپه (sm98)
آرایش میکنه در حد خودت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"خامس رودریگز" ستاره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این عکس جذاب را روی صفحه اینستاگرامش آپلود کرده است،او با دخترش سالومه به شدت عیاق است و در عکس های شخصی با هم شیطنت می کنند
__________________________________________________ ___
امحای دو هزار[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در همدان
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميزنم بميريا (sm39)
اصلا شبيه خودش نيست اينجا (sm77)
خاک بر سرشون .جه قلیونای شاخی (sm74)نقل قول:
عاغا از اون موقعی مریض شده زیادی مهربون شده(sm120)
عاغا ترخیص شدند(sm79)
(sm2)نقل قول:
مادرجان چرا خنگ شده ای (sm120) داری به پنجاه نزدیک میشی طبیعیه(sm120)
عذرخواهی میکنم اگر مسدع اوقات شریف حضرتعالی شدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم شد