(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)
(sm172)
سلام واقعاً راست میگی خیلی سوت و کور شده اینجا.انقدر مشکلات زیاد شده هر کسی یه گرفتاری داره امیدوارم همشون سلامت باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف دلمو زدی دست رو دلم نزار که خونه(sm74) بعضی وقتا انقدر فکرو خیال میکنم قلبم درد میگیره.هر روز منتظرم که این رژیم سقوط کنه.به آینده هیچ امیدی ندارم فقط از خدا میخوام زودتر این وضعیت درست بشه جوونیمون تو این مملکت خراب شده داره از بین میره(sm178) فقط تنها کاری که میشه کرد دعا کردنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میگی.فقط امیدوارم هرچه زودتر این رژیم عوض بشه بتونیم یه نفس راحت بکشیمنقل قول:
چی شده دیوث . من هنوزم یادمه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 = 2500
2 = 5000
به همین ترتیب
چند تا سیدی هم داشتی
اونارم همون 2500 زدم چون دیگه قیمت سیدی خام فرق زیادی نداره الان
کابلی بازی ده دیسکو زدی 3000 تومن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو تا هم نبود اخه
(sm59)
(sm50)
(sm50)