اینجور وقتا باس به چن نفر بگی ضبط کنن هنوز همینو نمیدونی
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجور وقتا باس به چن نفر بگی ضبط کنن هنوز همینو نمیدونی
دس بزن گل بريز خرمن موتو وا کن... (sm25)
دلت میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ى رفيق دارم با1100 بزور کار مى کنه رفته آيفون7گرفته مى گم فلانى چرا آيفون؟ ميگه از سيب گاز زدش خوشم ميام منم بهش گفتم خو ديوث مى اومدى اينو گاز مى زدى(sm98)(sm59)
تمام حرف من اينه عقل ملت تو چششونه و باهم رقابت دارن طرف گشنه هم باشه باس آيفون بگيره
(sm2)تیکه خوبی بهش پروندی .. اون پست منو دیدی که تگت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ناراحته .. حالش گرفته ست (sm59)
اره ديدم...حالا نمى دونم اين دقيقا. مدله منه يا خير...مرسى(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا مگه جی تی 210 نیست ؟ خب خیلی سخته برات بری پشت کیس اونجایی که کابل مانیتور رو زدی به گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا برو نیگاه کن ببین پورت اچ دی ام آی داره یا نه
باید داشته باشه حالا تو برو یه نیگاه هم بنداز
یعنی چشمام داره میترکه ازبس قهوه خوردم خوابم نبره