تفسیر نکن برای من عنتر (sm120)
من از اول هم گفتم خامس بازیکنی نیست که به درد تیم ما بخوره... کلا سیستم تیممون جوری نیست که خامس باهاش مچ بشه... اگر هم بشه یکی دو سال طول میکشه... این جملاتی بوده که از روز اول گفتم، هنوز هم تاکید می کنم (sm120)
سبک تیم ما طوریه که نیاز داریم اون وسط یه بازیکن سرعتی - تکنیکی باشه که بتونه به بهترین شکل انتقال از دفاع به حمله رو انجام بده، هم بتونه مواقع لازم دریبل بزنه، هم سانتر کنه، هم شوت بزنه... خامس به جز سرعت، بقیه رو تا حدودی داره و بازیکنی که این قابلیت ها رو داشته باشه ذاتا نمیشه گفت بازیکن بدیه... ولی تیم ما اون فاکتور سرعت خیلی براش مهمه، چیزی که متاسفانه خامس اصلا نداره... توی تمام کورسها و تمام حرکات سرعتی به شدت ضعیفه... حتی ایسکو و بنز هم به مراتب از خامس بهترن... بازی با پای راستش هم دیگه زیادی ضعیفه (sm172)...
لیورپول امسال هم که اصلا نمیشه اسمشُ بزرگ گذاشت... بیشترین موقعی که خامس برامون داستان میشه بازی هاییه که تیم تحت فشار قرار میگیره و ما باید از تک فرصتها استفاده کنیم که امسال عملا همچین بازی نداشتیم تا حالا... علاوه بر اینا امسال خامس تو بازیهایی که نیاز به بازیکنی بوده که گره بازی رو باز کنه هم کار خاصی نکرده (sm25)
چه بخوایم، چه نخوایم خامس با دی ماریا مقایسه میشه... با این شرایط هم تا تبدیل به دی ماریا بشه چند سالی طول میکشه (sm25)