[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سوی تو... به شوق روی تو... به طرف کوی تو...
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سوی تو... به شوق روی تو... به طرف کوی تو...
(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
به جرم شرب خمر در ماه مبارک 100صربه شلاق (sm99)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریباً یکسال از اولین روزی که اومدم تو تاپیک شادی و خنده میگذره اون موقع یکی دانیال بود یکی هم مجتبی نامی که واقعا فعال بودند و موجبات شادی و خنده منو وقتی که واقعا داغون بودم فراهم کردن :-)
مرسی از همه
مرسی از خودت... خودتم یه مدت فعالیت میکردی که یهو ناپدید شدی... خوشحالیم که باز میبینیمت (sm10)
دم اذون بهم زنگ بزنین فقط صدای قول قول میشنوین ، نه که صدای قلیون باشه هااا ، صدای جرعه های آبه که میره تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روزی 2 تا 1.5 آب تموم میکردم ، چطوری تا غروب صبر کنم آخه ؟
یه لاین بساز بریم یه گروه هست چند نفر گنده گوزی کردن حالشونو بگیریم
(sm118)نقل قول:
آسیاتک باز خوبه ، مخابرات دیگه گندشو در آوردهنقل قول:
جات خالی دیشب رفته بودم بیرون ، یه سری عکس گرفتم ، دم اذان میذارم کلی فحش بخورم (sm70)نقل قول: