@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
اگه پولام بدن واست عروسی میگیرم
روزی صدهزار دفعه برای چشمات میمیرم
(شهاب اکبری (sm59))
ﺩﺧﺘــــﺮﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑ.ﮑﻨﯿﺶ ﻻﯼ ﭘﺎﺵ ﺧﯿﺲ ﻧﺒﻮﺩ ...
ﺑﺪﻭﻥ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻭﺍﺳﺶ ﺟﺬﺍﺏ ﻧﯿﺴﺘﯽ ، ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ Cut ﮐﺮﺩﻥ ﻓﮑﺮ
ﻣﯿﮑﻨﻪ!!!
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺸﮑﯽ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻧﮕﺬﺭﯾــــﺪ ...
.
.
.
.
..
.
.
خشک خشک ب.کنیدش
بد دردیه لامصب دیگه دستم به مغزم نمیرسه (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺑﭽﺶ میگه :
ﭼﺮﺍ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﺑﻲ عزیزم؟؟
ﺑﭽﻪ میگه ﺍﺯﺕ ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ !!!
ﻣﺎﺩﺭ : ﭼﺮﺍ فدات شم !!!
بچه : ﭼﻮﻥ ﺩﻳﺸﺐ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺖ :
ﺑﭽﻪ ﺧﻮﺍﺑﻪ ،ﺑﺨﻮﺭﺵ������ (sm74)
بمیرم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندوه بزرگی ست
لامصب تو لَشَم کردی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Fu-ck My Heartنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوش شیطان
از وقتی وین 10 نصب کردم سرعت سیستمم خیلی زیاد شده (sm132)
می خوام ترک کنم ! دیگه می خوام پسر خوبی بشم ! دیگه نمی زنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نرو تو آغوش شیطان (sm36)نقل قول:
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
تازه یه سایت پیدا کردم چورن رایگان میزاره Full HD (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که بهت دادم (sm51)نقل قول:
به منم تو پ.خ آدرسشو بده که یه بار اشتباهی از گوگل واردش نشم (sm74)(sm2)نقل قول:
نه بابا اون که افتضاح بود ! با اون فیلما آب دهنم هم بیرون نمیاد (sm2)نقل قول:
این اختصاصیه خودم کشفیدمش (sm51)(sm2)
کامران دلان - فراری ...
مخاطب خاص اگه.گ.وه بازی در نمیاوردی
الان بچمون داشت تو انباری
.
.
.
.
..
ک.ون دختر همسایه میزاشت
رمان 10 جلدی کلیدر رو سفارش بده واسم تا سایتشو بگم (sm2)نقل قول:
واسه من نقش بازی نکننقل قول:
پس تو کف اش بمون (sm2)نقل قول:
با اجازه ما بریم ادامه رمانمون رو بخونیم (sm2)
نقل قول:
من با این سرعت اینترنت گوگل رو با مکافات باز میکنم
هیچوقت یه ایرانی رو کف نزار
آره برو رمان بخون منم اینجا گوشام مخملیه (sm2)نقل قول:
با دوستم که داره برق تو شریف میخونه رفتیم پارتی دیدم نیم ساعت به یه دختر خیره شده بهش گفتم خوب خدارو شکر که تو هم داری به یکی وابسته میشی
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت چراغ بالا سر اون دختر افت ولتاژ داره هشت دقیقه دیگه میترکه
ﺷﺪﯾﺪﺍً به ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ که ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺍﺻﻼً به ﺳﺎﯾﺰ ﮐ.ﻮﻧﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ
ﻓﻘﻂ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ :| دی
اگر چنــــگیز غارتــگر اگر محمود افــــغان مردم را در اسارت برد
اگر بــیگانه ثــــروت مردم را به غارت برد
تو که از این آب و خــــاک هستی چرا اینگونه میتــــازی ؟
شیر شتر تو شیونت (sm2)نقل قول:
من خودم آرشیو عظیمی دارم که بهشون وارد نشم، سایتتم به درد خودت میخوره (sm2)
(sm2)نقل قول:
دختره پست گذاشته هرکی بهم پیشنهاد بده با دوس پسرم طرفه
.
.
.
.
.
.
.
.
دوس پسرش هم کامنت گذاشته گ.وه نخور کی حوصله دعوا داره :| دی
همسایه بالایی ما
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تموم کرد ،خدا رحمتش کنه
اون همسایه بالایی شما بود که شروع می کرد مال ما پیر بود تموم کرد :| (sm172)
یه آ.خوندی علف ميزنه میره رو منبر،بعد از مراسم اطرافیانش بهش گفتن :حاج آقا امروز خیلی ک.ص پرت گفتیااا...
گفت چطور مگه؟
گفتن:گفتی جنگ بدر بمبارن اتمی شد چیزی نگفتیم.
گفتی پ.یامبر داشت با پورشه و عینک ری بن از میان اصحاب میگذشت چیزی نگفتیم.
گفتی دخدر معاویه س.ینه هاش 85 بود و قبیله قریش برایش ج.ق میزنند چیزی نگفتیم
ولی ابوجهل بلال حبشی رو ده میلیون دلار به بارسلونا فروخت اینو از کجا آوردی؟
رعیت زحمتکش شدند دست به تفنگ
ملای علف کش گشته بود خ.ایه فنگ
حال مجلس را بدید جملگی ش.ق و راست
خشتک از خود درید و ناسزا گفت باز
مجلسی بپا گردید بر ک.ردن ک.ون وارونه
ک.یر ها نهادن بر فرق ملای ک.ون هندونه
خارش گ.اییده شد همه ریختن میلیمتر آبی
طهارت دادن ک.ون پاره اش را با مظهر پاکی
رفیقشو واس من جور کن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خارشو گ.اییدم چقد این جمله آشناست :|
پسرا میفهمن چی میگم ^__^
ای کـه چـون رخ مینمایی آفـتاب آیـد برون
آنچنان مستی که از چشمت شراب آید برون
زلفکانت خـود حجابی بـر نگاهت میکـشدوای از آن روزی که زلفت از حجاب آید برون
آنکه میگوید دوام عالم از بی بند و باری شد خراب
گیسوانت را رهـا کن تا خـراب آید برون!
آنکه میگوید صبوری کن بهشت از آن ماست !!
هـر کجا رخ مینمایی با شـتاب آید برون
زاهد از اندوه رسوایی به رخ دارد نقاب
ور نه پیش دیگران خود بی نقاب آید برون
گوئیا در خواب غفلت مانده اند اصحاب کهف
پس تو رخ بنما که این عالم ز خواب آید برون
ای که چون رخ مینمایی آفتاب آید برون
آنچنان مستی که از چشمت شراب آید برون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخدره 14 سالشه
تو بیوگرافیش قسمت تفریحات نوشته "سورتمه سواری"!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خداشاهده به احد و واحد قسم من تا پارسال فکر میکردم سورتمه جزء رنگاست!!
تازه یه تیشرت سورتمه ای هم داشتم -__-
تلویزیون داشت آنجیلینا جولی نشون میداد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مادر بزرگم گفت:
ننه این لبهای خودشه یا پروستات کرده؟
شبی پیرمردی از راهی میگذشت که در یک دستش سطلی آب و در دست دیگرش مشعلی از آتش بود
مردم او را گفتند آیا میخواهی با آن آب ، آتش دوزخ را خاموش کنی و با آن مشعل، بهشت را بسوزانی تا مردم خدا را به خاطر خودش پرستش کنند؟
.
.
.
.
پیرمرد درحالیکه چشمانش را میفشرد،به زحمت گفت: چی ک.ص میگید نصفه شبی ک.ونیاا، ع.ن دارم، تاریکه دارم میرم ب.رینم تو دهنت باباتون 0.o
خیلی شیک رید به داستان عاموزنده ما :))))))))
(sm2)
بیداری ؟
کسایی که آلبوم قبلیشو میخوان:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک کمتر این شعرای فاخر رو به این هرزه ها بچسبون (sm2)نقل قول:
گریه تو وزن مفتعل فعلن، واژه با طعم شاش توی دهن
فکر تو چارچوبِ چَک خوردن، شعر تو وزن مطلقن قدغن (sm50)