سگ تو روحشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سگ تو روحشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روزای زوج منتظر آلبومی روزای فرد میگی چرته
بگو به کدوم راه میری تا ادامه بدیمت
من کی گفتم چرته؟؟؟ من گفتم چرا وقتی تو آلبوم آهنگهای بهتری هست میاند دوتا آهنگ چرت را ویدئو میکنند..البته تو ویدئو کردن آهنگ تو بی من ک نیازی ب گفتن نداره ک کی دست داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بی من رو خیلیا بودن که دوست داشتن من خودم اصلا خوشم نیومدنقل قول:
قرار نیس که همه کارها به سبک مورد علاقه ی من یا تو باشه
ضمن اینکه اگه شادمهر طبق گفته های تو علاقمند به کار با فرشباف و دار و دسته ش نیست و مجبور شده کار کنه باهاشون
ولی قدرت اینو نداره که خودشو از انحصار اینا بیاره بیرون
تاسف اصلی رو پس باید به حال شادمهر خورد
خودت اینو چند روز پیش توضیح دادی که از آلبومهای قبل این روال بوده و خوبها ویدیو نشدهنقل قول:
مثلا خیالی نیسیت اگه باور یا میخام برم ویدیو میشد چه شاهکاری میشد
یا توی آدم فروش دل دیوونه و اشک من و وقتی گفتی نرو
یا تو پاپ کورن ماندگار ( ویدیو درست درمون و رسمی )
یا ترس و یکاری کن تو تقدیر
طرفدار
تنهاییام
و الانم که اعتراف
پس همیشه این قضیه بوده
بله تاسف میخوریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شامهر کسیه که مدیر گردن کلفتی مثل خوشزبان رو فقط به دلیل اینکه
میگفت این کارو بکن اون کارو نکن گذاشت کنار
اینو دیگه خودش گفت تو آنکات از خودم نمیگم
پس انشالله فرشباف را هم میذاره کنار کم کمنقل قول:
چ خبر از پخش نقطه ضعف؟ ؟نقل قول:
شروع کردی مسعود؟!!(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این نیلوفر محبی کیه؟؟ آهنگسازه؟؟؟ الان ی آهنگاشو رادیو جوان تو ماهواره گذاشت
ویولن زن هست فکر کنم. آهنگساز هم هست(sm29)نقل قول:
کاش بجای وحید کچل این میشد آهنگساز کارای شادمهر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لااقل فیسش خوبه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش نگفتی نقطه ضعف چی شد
شادمهر چندین ساله نیاز به یه تلنگر داره یه دوره با ابی افتاد و این تلنگر بهش زده شد بعد هم با این گروه اشنا شد و خوشبختانه پر کار شده وگرنه اگه به حال خودش بود الان سالی یه ترک هم نمیساخت.
همین الانشم سالی یکی دوتا کار میسازه! سال قبل تکرارم نکن...امسال نقطه ضعف و غیره..
این آقا مسعود کلا حرفایی که میزنه روزای بعد یادش نیستنقل قول:
یعنی به نفعش هست که یادش نمونه
چند روز پیش وقتی که بحث خیلی زیاد بود همین آقا گفت دیگه انتقاد و این حرفا بسه
یه ماه صبر کنید تا آلبوم پخش بشه
و دیگه هیچ بحثی نداشته باشید و به قول ایشون با هم دوست باشید
اونوقت همین ایشون تو چند پست در جواب اینکه چرا اینقدر فعال شدی ؟
نوشته خب دیدم تو تاپیک بحثی نیست
گفتم یه بحث جدید راه بندازم
یعنی در واقع دوباره همه رو به جون هم بندازم
و جو رو دوباره بهم بریزه
بعد همین ایشون مدعی هست که طرفدار چند آتیشه ست
یه روز اونجور یه روز اینجور و فردا معلوم نیست چه طوریه
ایشون به قول خودش تو این آلبوم فقط دنبال دو آهنگ نقطه ضعف و تصویر هست و اما هر چند وقت یکبار میاد کل آلبوم رو نشنیده میکوبه
اسمشم میذاره طرفدار
چرا ؟
چون همه چی رو تقصیر فرشباف میدونه
و دلش خوشه که بگه گلیم باف و تو روحت گلیم باف و زن گلیم باف
الانم که من اینا رو گفتم حتما میگه طرفدار گلیم بافم که دارم اینا رو میگم
منم میگم ضد شادمهری
همین و بس
دقیقانقل قول:
و این دوستان چون مثلا طرفدار هستند همه چی رو میندازن گردن این گروه
اونوقت هر کی هم چیزی بگه میشه از عوامل فرشباف
خب برادر یه خرده فکر و تامل کن
چرا الکی داری با این حرفا سر خودتو گول میزنی
آخه شادمهری که اینهمه سال فعالیت داشته یعنی الان به جایی رسیده که توان تصمیم گیری نداره و شده اسیر این گروه ؟
آهنگ های فوق العاده زیبا هم از شادمهر بشنویم بازم هستند بگن کسانی که دوره شادمهر تموم شده یا از شادمهر انتظار بیشتری میرفت.یادمه فرشباف هنوز زیاد نقش پررنگی نداشت ی عده از طرفدارا گیر میدادن به بهداد کاموری که به درد نمیخوره هرچی فحش نثار اون بدبخت کردن.حالا هم فرشباف.بیخیال فرشباف هم بشه و خودش بخواد کار کنه بازم ملت ی چیزی رو بهونه میکنن.مثلا چرا تو این آهنگ ویلون نزد.چرا هاوس بود سبکش چرا شاعرش این بود.چرا شعرش بلند بود چرا شعرش کوتاه بود چرا طرف کچل بود چرا طرف....آلبوم میاد از آهنگی خوشمون اومد استفاده میکنیم نیومد خب گوش نمیکنیم.من تو آلبوم طرفدار تا ترک چهار رو دوس داشتم.تو آلبوم تقدیر ی کاری کن و ترس و تقدیر رو و بقیه رو دوس نداشتم.پس بهتره انتقاد رو کم کنیم.چه بخواهیم چه نخواهیم کار بسته شده با این عوامل.فقط باعث میشه با هم بحث کنیم.
اهنگ " دریا کجاست " البوم اخر چارتار رو گوش کنید
و از ترانه و ملودی و تنظیم و صدا به صورت یکجا لذت ببرید (sm50)
یه ترجیع بند مگه میتونه از این قشنگ تر باشه
چون فریادی در صحرایی
یا شب های بی فردایی ... (sm74)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
تاریخ پخش رو نمیدونمنقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز تو انگار حالت خوب نیست..من کی الان در مورد آلبوم حرف زدم من بحثم انتخاب ترانه ها واسه ویدئو بود کاری هم ب این آلبوم نداشتم ی چیز کلی گفتم..پس نخونده نیا چرت بگو..اینجا همه آزارند نظراتشون را بگند حالا اگه شما خوشت نمیاد میتونی نیای تو فروم چرت هم نگینقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه احترامت رو نگه دارنقل قول:
اگه کسی تو این فروم چرت میگه اولین نفرش شمایی
دوم اینکه اگه قراره هر کی نظرشو بگه شما کی هستی که همه رو به دوستی دعوت میکنی و همه رو به صبور بودن دعوت میکنی ؟
سوم اینکه حال شما خیلی بدتر از همه ست چون بیماری آلزایمر داری پس چرت گفتن رو به دیگران نسبت نده
چهارم اینکه منم نظرمو گفتم به قول خودت آزادم نظرمو بگم پس نظرم اینه که حرفات همه چرته
افتاد
پس از این به بعد از این ادبیات که خاص خودت و یه عده دیگه ست واسه من استفاده نکن
ب قول احسان زورم میاد ازت نقل بگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ک من آخرین پستی ک گذاشتم اصلا کاری ب آلبوم نداشتم... بعدش هم واسه آلبوم مهستی حرف زدم. حالا این از نظر شما یعنی انتقاد از آلبوم و همدیگه را ب جون هم انداختن؟؟؟ من کیو ب جون کی انداختم...ی کم فکر کن بعد نظر بده
منم تمایلی ندارم ازت نقل بگیرمنقل قول:
چون اسم کسی رو بردی و حرفای کسی رو تایید میکنی که فقط و فقط ادعاست
میدونی نظر خودت خیلی چرت بود
چون نوشتی مهستی با شادمهر به اوج رسید که Hadi خوب جوابت رو داد
تو هم فقط ادعایی و البته خیلی ادعای طرفداریت میشه
اونم واسه اینکه چند بار بن شدی
همون که شما میشینی و کلی فکر میکنی کافیه
فقط اینقدر به خودت زحمت نده یه وقت هنگ نکنی
و اینکه میلاد (Milik) خوب میگفت شماها خیلی ادعای شیک بودن دارید
طرفداران شیک
که حتی یه آهنگ و یه آلبوم هم واسه حمایت از خواننده مورد علاقت نخریدی و نمیخری
اونوقت از تموم کارهاش ایراد میگیری و ادعاتم میشه
موفق باشی
شادمهر با تموم ایرادها و انتقادهای شما داره به راهش ادامه میده و خیالشم نیست
دمش گرم
تو به هر راهی بری
من ادامه میدمت
شادمهر (sm127)
شما حرص نخور شیرت میخشکه. .تو هم حرف از کسی بزن ک آدم باشه..از دکل کسی هم بالا نرونقل قول:
شما حرص بخور تا شیرت خشک شهنقل قول:
شما به فکر خودت باش تا آدم بمونی
و شما هم به حرفای بعضیا تکیه نکن
یه وقت بدجوری نخوری با صورت زمین
رو زمین پخش شی
دیگم ازم نقل نگیر چون دیگه به هیچ وجه با شما یک نفر نمیخوام همکلام شم
موفق باشی هوادار
من ادامه میدمت(sm19)
رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام
شادمهر (sm127)
انصافا این حرفا چه ارزشی داره... کار خوب بده میگوشیم ندادم بعدش فحش میدیم.. اول به خودش بعد عوامل.. همشم تقصیر خودشه..بقیش چرت و پرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین البوم اخرش من 3.4 تاشو دوس داشتم هنوزم دارم گوش میدم
هرچند قبول دارم کار خیلی خیلی شاخی توش نبود اما اینجوری که هیچی نداشت هم بی انصافیه
نامرد کی پاک کردی(sm2)
سلام حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت با تنهاییام من خیلی دوست دارم (sm10)
خواستم جو خراب نشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نباید اصلا در مورد البوم تصویر صحبت بشه
البوم تجربه کن هم که با بدی یا خوبیش تموم شد رفت
باید یه ماه صبر کنیم
تکرارم نکن یه کار بسیار سنگین بود که نمونشو شادمهر زمانی که ایران بود میساخت کاری که تنظیم ارکسترال بود و خیلی قدرتمند بود متاسفانه
این آهنگ به حق خودش نرسید
شعرش نسبت به موزیک ضعیف بودنقل قول:
اگه ویدئو میشد بیشتر دیده میشد