نکن صابر،حجم ندارم جان هادی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نکن صابر،حجم ندارم جان هادی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسانی که از عشق دَم میزنند چرا بین ما را بهم میزنند ...
این کلیپی که ابولفضل گذاشته بود و دیدم واقعا اعصابم خرد شد.
(sm172)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شناختینش !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیلا فروهر و اسدالله یکتانقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم استاد چشم آذر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ناصر چشم آذر
نه حمید احتمالا منوچهر چشم آذره
حكايت كن
از بمبهايی كه
من خواب بودم، و افتاد
حكايت كن
از گونههايی كه
من خواب بودم، و تر شد ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جان اینو گوش کن نظرتو بگو.
کانال راست وقتی میگه اگه چشمات بگن آره هیچکدوم کاری نداره (sm1)
عالیجناب واروژان (sm50)
عالیجناب ناب(sm50)
سلام هادی (sm10)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روز دل و دماغ هیچ برنامه ای رو ندارم سفکسیم میندازم با تاوانکس 500 میل سرویس شدم(sm81)
(sm120)
حضرت عباسی هیچی سلامتی نمیشه
ناموسا بیان به منه میثم بگن میثم 10 میلیارد پول میزارم جلوت ولی مشخص نمیکنه در آینده اوضاع و احوال بدنیت در چه حالی باشه امکان داره سلامت باشی امکان داره سلامت نباشی
ولی اگر از 10 تومن صرف نظر کنی تا آخر عمرت سلامت زندگی میکنی بدون بیماری بدون آلزایمر شیری من حضرت عباسی قید 10 میلیارد را میزنی این مثال شاید خنده دار باشه ولی فقط میخوام بفهمون سلامتی واقعا ارزشمندتر آپشن برای آدم تو این دنیاس.
موافقم ميثم، آدم تن سلامت نداشته باشه ميليارد ها پول داشته باشه باشى نمى ارزه! البته تن سالم و بى پول هم گرفتارى زيادى داره اما حداقل سلامتى!
حالت چطوره!؟ کسالت برطرف شد ميثم!؟
نه بابا کجا خوب شدم ساسان عفونت شدید پرستات گرفتم قرص های سنگین دارم مصرف میکنم وقتی میندازم انگار آسمون جلوی چشمای سیاهی میره (sm74)
خدایی این آهنگ آرش میارزه به کل سسشعرایی که این اواخر تو داخل شنیدم.
خدا بهت سلامتی بده میثم جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته میتونه منصفانه نباشه این کامنتم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی سهند مهربون (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره ی وقاحت
ميثم جان برات ارزوى سلامتى دارم(sm10)
فدات ساسان جان داداش ما که قابل نیستیم برادران ..... خرتن
ناموسا اینا باید بکنیش تو قیر داغ تا 85 میلیون از دستش یه نفس راحت بکشننقل قول:
آخه تتلو چت مخ تو را چه به ابی و داریوش و ذالک داداش تو یا برو دکتر یا ساقیتو عوض کن (sm2)
تتلو دیوانه شده خدا یه عقلی بده به من پول بده الهی عامین
(sm50)
میثم جان برای ارزوی سلامتی براتون دارم انشاالله آرام آرم خوب بشی(sm127)(sm50)
---(sm50)
فدااات فرشید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نمی فهم چرا تو این دنیا باید درد بکشیم . واقعا برا گفتن ندارم ارزش نداره .
بعضی ادما میگن تو این دنیا درد بکشیم تا اون دنیا دردمون کم بشه(sm74)