اونجام که همش بارون میاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونجام که همش بارون میاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هر وخت میاد حس بگیرم با این اهنگ یاد این هوووووم میوفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری که باختری و سینجول و میلاد با اهنگای محسن کردن چنگیز نکرد بود (sm2)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm124) بهار اینجا خیلی باحاله هواش عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم واسه همینم من دخالت کردم و الا اصولا با بحثای دیگرون کاری ندارم خیلی وقته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم اگر دوستان یکم ریویو بخونن یکم نقد جدی بخونن قطعا بهش برخورد میکنن
فیلماشو ببینی خوبه ولی خب بهتریناش
the elephant man 1980
lost highway 1997
the straight story 1999
inland empire 2006
اخری از نظر پیچیدگی جاده مالهالندُ میذاره تو جیبش (sm120)
اینا رو ببین گار خوشت اومد بقیشم میگم (sm132)
کافه های شلوغ (sm50)
خوش بحالتون (sm74)نقل قول:
مرسی..(sm10)شد کارگردان مورد علاقم و فیلم مورد علاقم (sm178)راستش از ماه تلخ بیشتر دوستش داشتم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا قسمت تو هم بشهنقل قول:
بازم اجازه بده بهت سلام کنم نگو باهام قهری
با اینکه می دونم تو بی اجازه ترین عاشق این شهری
(sm50)