عروسی تو با کیه که من خبردار شدم
کی اومد و چی گفت که من پیش چشات خار شدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عروسی تو با کیه که من خبردار شدم
کی اومد و چی گفت که من پیش چشات خار شدم (sm50)
چشمامو سرزنش نکن / از پسشون بر نمیامنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای که از شکل شکلدار چه بیزارم(sm50)
شانهی آشفتنم کجاست خانم زیبا!؟
بد خراباتیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته دارم همه تلاشمو میکنم ولی واقعا سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه ولی مهم ترین چیزه اینه ازشون دور نشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش دادم لامصب اخراش دیگه نفس نمیکشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش یکی از بدر بچه ها اومده بود دعوا مدرسرو گرفته بود رو سرش یکی از بچه هام اومد جلوش وایساد گفت سر خانوم معلم ما داد نزن اقا..این همینجور که جلو من وایساده بود دست به سینه یه حال خوبی بهم دست داد بعضی وقتا درک میکنن تنهاییمو مهربون میشن خیلی حس خوبیه خیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این که کوه دردم با این که غم زیاده ...
به به! دنیای قشنگی دارن واقعا ...عالیه باید قدر این حسای خوبو بدونی هر چند واسه چند لحظه هم باشه (sm50)نقل قول: