(sm70)سجاد اگه دختر توش برقصه خدایی دردسر میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)سجاد اگه دختر توش برقصه خدایی دردسر میشه
(sm2) این هپی ها رو که گرفته بودن یکیشون میگفت به دختره گفتن زنگ بزن دوستات حالت بد شده بعد اونا هم اومدن همه رو دستگیر کردن این دفه اینجور بشه سجاد خوشگله رو بگیرن زنگ بزنن من میگم به تخمم (sm14)
نتیجه ی استرالیا شیلی رو درست زدم 3-1 (sm59)
برا آخر فیلم من یه ایده دارم اونم اینه که یه نفر با افشانه رو دیوار بنویسه " برقص آ " [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)دخترها زیادن ، همین امروز فردا دو سه گروه قراره برن ویدئو بگیرن ، دختر پسر هم قاطین ، رقص هم توش هست یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید ببینم ویدئوها چجوری میشه ، اگه رقص های کردی و ترکی با لباس محلی برسه ، رقص دخترارو نمیزارم تو ویدئو
(sm29)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کمپوتم گرونه آخه نمیشه اومد ملاقاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارگردان ویدئو جدید داریوش مشخص شد
کوجی(sm25)
عاقا این برنامه کردی رو دیدین راجع به محسن حرف زده مجریه !!!! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14) بهادر چه ریلکسه ، باز ما چند درصد احتمال میدیم بگیرنمون ، بهادر اصلا انگار نه انگار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]