مگه دیماریا فصل اولش دیماریای فصل اخرش بود ؟(sm120)همین دیماریا تو من یو زیادهم فوق العاده کار نکرده جون مچ نشده هنوز با من یو (sm120)
یه سوال ؟(sm120)مگه زمان اوزیل که تو ضد حملاتی که از دفاع تا حمله توپو 9 ثانیه حرکت میدادیم سرعت داشت ؟قرار نیست همه بشن کریس و بیل که (sm120)در ضمن اگه همیشه بخوایم با یه فاکتور بازی میکنیم و بگیم به سبک بازیمون نمیخوره که با بارسا چه فرقی داریم ؟(sm120)بارسا هم هرکی رو میخواد بخره یا هر مربی ای میخواد بیاره میگه این به سبکمون نمیخوره اخرش هم داریم میبینم که به چه سرنوشتی دارن دچار میشن (sm120)
خامس در کل بازیکن بسیار خوبیه امارش هم واسه فصل اول بد نبوده چند هفته ای هست که ریده قبول دارم ولی اینکه کلا بگیم بفروشیمش یا بگیم هیچ کاری واسمون نکرده و نمیکنه هم دیگه خیلی زیاد از حده (sm120)
یه زمانی هم میگفتیم بیشتر از اینکه به سرعت بیل نیاز داشته باشیم به خلاقیت اوزیل نیاز داریم (sm120)منکر این نمیشم که به خلاقیت اوزیل نیاز داشتیم ولی دیدیم که بیل بود که پارسال تو اخرای فصل مخصوصا جلو بایرن و بارسا و اتلتیک کمک کرد تا نتیجه بگیریم
الان هم نمیگم به انخل نیاز نداریم ولی خامس یه سری فاکتورا داره که انخل نداشت و تو اینده مشخص میشه به دردمون میخوره یا نه (sm120)