دلبر برفت و دلشدگان را به هیچجاش حساب نکرد
نمایش نسخه قابل چاپ
دلبر برفت و دلشدگان را به هیچجاش حساب نکرد
تو راديو زنه از خدا تشكر كرد بابت اينكه امسال هم ماه رمضان شد!
بستهام در خمِ گیسوی تو امّید دراز
چی گوزیدن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاین داشتم... هیشکی نبود منم از نوروز که گوشی جدید گرفتم دیگه نصبش نکردم... مگه نگفتن شیلفر شده؟
اونو که اصلا حرفشُ نزن (sm3)نقل قول:
آسیاتک باز خوبه ، مخابرات دیگه گندشو در آورده
الان بذار من پس از اذون ظهر میخوابم تا افطار پس از افطارم که دیگه حالم خوبه فحش نمیدم (sm2)نقل قول:
جات خالی دیشب رفته بودم بیرون ، یه سری عکس گرفتم ، دم اذان میذارم کلی فحش بخورم (sm70)
ایشون انتظار داشتن یهو محرم بشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترومپت گوزیدن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین عرفان و چند تا خر دیگه یه گروه راه انداختن ... 4تا دختر غریبه هم آوردن ... بیا بریم حالشونو بگیریم
آقا شیرینی گوشیتو ندادیاااا (sm70) حواست باشه
الان بذارم که دهن خودم سرویس میشه خودم به خودم فحش میدم
عرفان عذرش موجهِ... کلا حسابش نکن حالش خوش نیست (sm2)نقل قول:
اوه اوه دختر... خانومم لاینمو چک کنه چی بگم بهش؟ (sm2)
من حواسم هست تو چرا حواست هست؟ (sm2)
میخوای من بذارم؟ (sm59)
به خانومت بگو همشون متاهل هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حواسم نبود یهوو جمع شد
نوید رفت ناهار ... (sm70)
یا ایها الکافرون .. ناهار چی بزنیم ؟؟؟