من از البوم طرفدار به تو ایمان اوردم بگو که من از مریدان توامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از البوم طرفدار به تو ایمان اوردم بگو که من از مریدان توامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریدان شیخ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای بچه مرشدددددد (sm2)
همون تایمی که میای خبر رو بده(sm70)
من که هر روز اینجام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید منت کشی کنین تا خبر بزنم (sm120) باید اجماع وجود داشته باشه تا دوباره خبر بزنم (sm120) باید امتیازاتی بگیرم تا خبر بزنم (sm2) باید منو بزارین رو سرتون حلوا حلوام کنین تا خبر بزنم (sm2) باید دستمو ماچ کنین تا خبر بزنم (sm2)
خبرت مال خودت(sm2)صب میکنیم تا بیاد به جای اینکه این ذلت بپذیریم(sm2)نقل قول:
کاش معروف ، رابطه و گمت کردم رو توی آلبوم نذاره و ترک جدید جایگزین کنه
اره خیلی بهتر میشه که معروف ، رابطه و گمت کردم رو توی البوم نذاره.
مشکل شادمهر با محمد اصفهانی چی بوده؟
(sm2) ایرانی می میرد ذلت نمی پذیرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه منو بگو که میخواستم تاریخ ریلیز آلبوم رو بدم ( الکی ) (sm2) اصن یهو دیدی آلبومو ریلیز کردم همه راحت شدن (sm2)
خوب آماده اید ؟ (sm120)
بازگشت ِ اسی کامینگ سون(sm2)