خوش کردی....دیگه هم نبینم بگی من چی گفتم و چی میگم چون ب شما هیچ ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش کردی....دیگه هم نبینم بگی من چی گفتم و چی میگم چون ب شما هیچ ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تجربه کن و عقل و عشقم خوشم اومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این خرابتر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ی روز سرد هم اول خوشم اومد ولی از اون اهنگا بود که شعرش زود خستم کرد(sm120)ولی با شروع اهنگ به شدت حال میکنم(sm120)
تکرارم نکن آهنگ بسیار خوبی بود ولی خب بدرد صدای شادمهر نمیخورد با اینکه خوب اجراش کرده بود و اگه اون آهنگو داده بود به صدای پر قدرت تری،یکی مثلا مثل ابی میخوند اونکارو خیلی بیشتر شنیده میشد و خیلی مچ میشد اون موزیک با صدای ابی....تنظیمشم عالی بود که کار شادمهر بود و از نظرم خیلی شبیهه آهنگsam Smith بود که واسه فیلم جیمز باند خونده بود،بود و تو اون فضا بود تنظیم.
منم اول از عقل و عشق خوشم اومد ولی بعدا زد دلمونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی منتظر اون دوتا دمو که ویولن داره هستم(sm173)
یکی از اهنگهای البوم که کاره خوده شادمهر از تقدیر هم بهتره
حالا میبینید (sm88)(sm127)
دوتا کار بیشتر شادمهر نداره...یکی نقطه ضعف یکی هم تصویرنقل قول:
من احساس میکنم شادمهر، آهنگ ضعیفا رو به غیر از سرنوشت گذاشت قبل آلبوم.. منظورم (تو بی من و قلب من)
اون خفناشو گذاشته تو آلبوم بشنویم..
(sm120)
مطمئنم دوتا کار تاپ تو آلبوم هست...اگه تنظیم تِر نزنن!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لهراسبی نامرد چرا تو ویدئو چشمامو میبندم اسم آهنگساز نزده(sm102)
از کجا انقد مطمئنی!!؟ بذار بیاد آهنگ بعد اظهار نظر میکنیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار باید گند بزنن تا دیگه مطمئن بشیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط 25روز دیگه (sm118)
چ آهنگ ضعیفی خونده چاووشی
خوده شادمهر خواسته برای لهراسبی دردسر درست نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتش انشالله عالیهنقل قول:
عوضی آرش این چ ویدئوهایی ک میسازه.اصلا نمیشه جلو خانواده دید.... تو ویدیوهاش همیا خودش میمیره یا زنش(sm120)
ایشالانقل قول:
عوضی آرش این چ ویدئوهایی ک میسازه.اصلا نمیشه جلو خانواده دید.... تو ویدیوهاش همیا خودش میمیره یا زنش(sm120)-
قبول دارم توی آلبوم قبل تنظیم ها یکدست بود و سازبندی ها تکراری...نقل قول:
ولی با این آهنگ هایی که از آلبوم جدید اومده میشه امیدوار بود تنوع بیشتر هست... من خودم اون تیکه که هومن نامداری با ساکسیفونش وارد میشه رو خیلی حال کردم(تو بی من)
یکم دیگه صبر میکنیم اگه بد بود خودمون گند میزنیم بهشون(sm70)
آدم به امید زندهاست(sm120)
البوم اگه خوب نباشه من اولین نفر انتقاد رو شروع میکنم
اگه خوبم باشه که حال میکنم باهاش
پارکینگ شادمهر اینا...(sm59) Ferrari 458 italia & Tesla
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیر نمیشه نفس من از تو...
چرا من معروف رو هم به کل تجربه کن ترجیح میدم؟
قطعا سلیقته دلیلی بر بهتر بودنش نسبت به تکرارم نکن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد تولد تولدت مبارک...
بیا شمعا رو فوت کن تا ۱۰۰ سال خودت کار بسازی(sm120)
دلم به اشکای هر عشقی راضی شد
(sm50)
دوستان کسی هست اهنگ ستاره یا با من باش شادمهر بی کلامشو داشته باشه
اصلا برنامه ایی هست که بشه صدای خواننده رو برداشت
و قطعا اینم سلیقه شماست، دلیل بر بهتر بودن تکرارم نکن نیست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صدنقل قول:
این که بشه به طور کامل صدارو برداشت نه، ولی یه برنامه به نام Yogen vocal remover هست میتونه تا حد قابل قبولی این کار رو انجام بدهنقل قول:
تاپیک رو خدا ازاد کرد
تا مسعود تاریخ اهنگو بپرسه
(sm120)نقل قول: