تیم شهر ما سومه تو جدول (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم شهر ما سومه تو جدول (sm128)
این شرافتا من چیزی از این کروز نداشتم تا حالا ولی دیش سفیدشو قبلا دیده بودم و میدونستم رسیورم داره در حالی که خودم ندیده بودم ازش احساس کردم این برند خوبیه واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال همینو میگرفتیم میدیدیم...بدبختی دیشب سایت باز نمیشد...من که باید فردا صب دان کنم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از ماهواره هیچی نمی دونم (sm74)
نمی دونم اصطلاح شرینگ و سی سی کم و جی شیر یا دو تیونر اصلا چی هستن
آخ چی بشه ملوانو سپیدرود با هم صعود کنن لیگ(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیشم داره ولی به نظر من دیش ایرانی گزینه اول برای خریده.دیش مارک و سایز بالا برای مواقع خاصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت سوم تا 75 درصد رفته سینجول یه 1 ساعت و اینا پیداش نشه کار با موفقیت تموم میشه(sm2)
دیش ایرانی ازین مشکی ها منظورته ؟ اونا مذخرفن تازه زنگ هم میزنن بعد از یه مدت سیگنالشونم ضعیف میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه سفید خارجی داشتم موتور گردان دزدیدن منم دیگه می ترسم برم دوباره بخرم میان میبرنش ..
دیش ایرانی کیفیتای مختلفی داره اونی که تو میگی اشغاله.ورقش باید با کیفیت و کلفت باشه زرتی قر نشه.من 3 تا دیش ایرانی دارم قدیمی تموم هیکلشون زنگ زده ماله 8-9 ساله پیش ولی فرکانساییو میگیرم ملت کونشون پاره میشه تنظیم کنن بگیرن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه دوم همه تیما مساوی هستن بجز تیم شهر ما (sm135)