یه سوال کوبانی چیه همون کشور کوباس
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال کوبانی چیه همون کشور کوباس
نمیخوای یه نگاه بندازی ، ابروی منو نبری ؟(sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا معلومه از روی عمد نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک اون صفحه ای رو گذاشتی که من در مورد عکسم داشتم پست میدادم(sm39) (sm10)[/QUOTE]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشيد من اونجا فقط دنبال آدرس بودم نميدونستم لينك كدوم صفحه س (sm175)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمدي نبود (sm81)
امیر کُردی ش کن ، ملت کَردی میخونن (sm70)
سهوا با نیت قبلی انجام شد(sm120)نقل قول:
کردی با صدای محسن هم چیز خفنی میشه ها(sm173)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خبر و وب ممر نمیذاری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم عمدي نبود پاكش كردم (sm39)