البوم چطوره جا حرف داره کلا ؟ از حباب بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم چطوره جا حرف داره کلا ؟ از حباب بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط یکی 2تا کار خوبه (sm50) بقیه چیز خاصی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حباب هم تقریبا همین بود ، بیتِ آخرش خوب بود اینم تو فکر میرمش خوبه
مثل اینکه یه سورپرایز دارن چند ساعت دیگه برا البوم یگانه
شما اگه گیتار الکتریک شنیدین به منم بگین من که نشنیدم فقط اسم نیما رمضان بود پشت کاور (sm2)
من نمیدونم اینا صدا داره میتونن خیلی خوب با یه تیم خوب و با یه مدیر هنری حرفه ای بهترین کارارو بسازن ولی وختی معروف میشنو سه چار تا کنسرت میذارن پولو میزنن به جیب بعدش میشن خواننده دوزاری (sm70)نقل قول:
اون از اون حمید عسکری اسگل با اون البومش اینم که میگی از این (sm98)
محسن چاوشی (sm127)(sm50)
وقتی با این زنهایی که میخوان از حقوقشون حرف بزنی دیگه اعصاب واست نمیمونه چون چیزو قبول ندارن جز حرف خودشوننقل قول:
میزان ناله در چه حد ِ ؟(sm120)
زیر صدا شایدنقل قول:
فک کنم میخواد بگه من یه ذره سرما خوردگی داشتم البومو خوندم ببخشید (sm2)
هر دفعه قبل از کنسرتاش میگه (sm2)
نات تو ماچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]