نگفتم حتما میشه که!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدسم را بیان نمودم...امیدست که بشود(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگفتم حتما میشه که!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدسم را بیان نمودم...امیدست که بشود(sm132)
نقل قول:
(sm121)
حالا شدی همون قطبی که انتظارشو داشتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر افتضاحه آلبوم فلاحی(sm3) ضعیف ترین البوم سال بدون شک
خداییش اومده بودم همینو به تو بگم و برم!نقل قول:
تو جادوگری ؟؟؟ قبلا گفته بودی که آلبومش خوب نمیشه!
کلا پیش بینی هات درست در میاد
بودم(sm10)نقل قول:
صد البته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش محسن کاری کنه آهنگ لامپ صد پخش نشه ! شعرش خیلی افتضاحه ! (sm25)
شعر کُردی رو شدیدا استقبال میکنم !
آلبوم تازه اومده
ماه دیگه بید بی مجنون
حالا هم ک کردی
چ خبره (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب معلومه دیگه آلبوماش افتضاح میشن ، همش تکراره ، هیچی نداره آلبومش
جادوگری نمیخواد(sm70)