خامس ریده ,به سبکمون نمیخوره کلا هم مزخرفه (sm120) (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خامس ریده ,به سبکمون نمیخوره کلا هم مزخرفه (sm120) (sm59)
انخل رو قبول کن فرو کردیم با این ,قیمت (sm120)خامس 3-4 سال جوون تره ,تو این سن هم یه جام جهانی بسیار خوب داشته تو تیمای قبلیش هم امتحانشو پس داده و فقط به خاطر یه جام جهانی خوب نیومده رئال (sm120)بازیکنی که با 40 میلیون پوند اومده موناکو یعنی یه چی نشون داده از خودش دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم در نظر بگیر دیماریا خرید مورینیو بود خامس خرید پرز؟(sm120)منظورتو نفهمیدم(sm120)به نظرم خریدای پرز خریدای بدی نیست فروشاش خیلی خرکیه (sm120)
بخدا من منظوری ندارم از این حرف (sm120)الان خودم همین الان حاضرم کریس و با اوزیل تاخت بزنم (sm120)اوزیلو از انخل و خامس و ایسکو بیشتر دوست داشتم و قبول دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قبول کن یه بازیکن جدید میاد ادم زیاد باهاش حال نمیکنه مخصوصا اگه جای بازیکن محبوبش اومده باشه (sm120)
در کل به جز ایارامندی که هربار بازی میکنه بیشتر منو ناامید میکنه و نبود ژابی آلونسو با کلیت تیم موافقم (sm120)به نظرم خرید کروس و خامس و اوج گرفتن ایسکو تونسته جای انخل رو پر کنن البته نه به اون خوبی ولی رفته رفته بهتر میشه (sm120)
فراموش نکنیم پارسال این موقع انخل هو شد و اون قضیه تنظیمو .... (sm120)یعنی اینجای فصل خیلی هم مزخرف کار کرد (sm120)
بنزما در این فصل یازده پاس گل داده که حرکتش در مقابل ختافه و پاسش به رونالدو عالی بود. از سویی خامس رودریگز نیز در کولیسئوم با دو پاس گلش به عدد 10 رسید(sm120)
اگر جدی گفتی تایید اگر مسخره کردی خاک بر سرت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی خامس 70-80 تاس دیماریا 100 تا می ارزه(sm120)داوید لوئیز هم با 50 تا رفته پی اس جی بهترین مدافع قرنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرید پرز ینی ایارا یعنی بین بکام و رونالدینیو بکامُ انتخاب کنی ینی بدون نظر سرمربیت بازیکن بخری(sm120)
من از خدامه خامس هر بازی هتریک کنه ولی توش این ُ نمیبینم که بخواد خیلی بزرگ بشه ....اگر شد حتما این حرفا یادم می مونه و از ساحتش عذر می خوام(sm120)نقل قول:
به قول یه دوستی چه ویراژی میداد لای بازیکنای اتلتیکوی در اوج یادش بخیر(sm120)نقل قول:
فقط یه خر پیدا میشه که به لوئیز 50 تا بده ولی وقتی موناکو قبلا با 48 میلیون پوند خریدش قطعا به خاطر عملکردش تو جام جهانی نبوده (sm120)نقل قول: