گرسنه پای سفره ها نماز که غذا نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
گرسنه پای سفره ها نماز که غذا نشد
خاک بر سر کشتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرگز نخواستم از عشق افسانه اي بيافرينم،
باورکن
من مي خواستم که با دوست داشتن زندگي کنم
کودکانه و ساده و روستايي...
من هرگز نمي خواستم از عشق برجي بيافرينم،
مه آلود و غمناک با پنجره هاي مسدود و تاريک
...........
نادر ابراهیمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر عکسشو برام فرستاد ، بگو دیگه نمیخواد بفرسته با همین عکس پز میدم ، همین کافیه برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی جی پک امضا شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا با صدای چاوشی و یگانه و فرزین آهنگ ارزشی میخونن (sm3)
(sm3) مقلداش
فروش ویژه رنو داستر فقط ۹۹میلیون تومن. فقط؟ مرد حسابی من ۹۹میلیون داشتم زن میگرفتم میرفتم نیویورک.
نمیدونم شاید ما بیخبریم مردم واقعا انقدر پولدار شدن
(sm70)دهنش سرویس نسبت به اهنگ قبلیشون که گوش کردم اینو خیلی بیشتر اسکی رفته شبیه الان محسن میخونه
(sm120)
میخوان وجهه اینارو خراب کنن
(sm2)
چه خوب میخونن دیوثا (sm2)
(sm70)فک کنم سمت راستیه
اسمشونو هیچوقت نمیگن چون میخوان ملت فکر کنن چاوشی و یگانه و فرزینن
(sm2)چقد تخمسگن اینا
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت یکایک دوستان و همدلان عزیز، متاسفانه امروز متوجه شدیم که بعضی از افراد مریض العقل !!! کمافی السابق به جای خدمت به جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی در حال سواستفاده و بر طرف کردن امیال شخصی خودشون هستند . به این شکل که این طرف و اون طرف اعلام می کنند که نسبت مدیریتی با گروه نبض دارند، از طرف ما سلام می کنند اونم بعد از مدت ها!!! ... ما در این جا اعلام می کنیم که هیچ پیج دیگه ای نداریم و تمام اخبار و اطلاعاتمون همین جاست ... ضمنا هیچ کدام از خواننده های این گروه پیج شخصی ندارند و نامشان هم تا مادام همکاریشون فاش نخواهد شد . چون این گروه به دنبال نام و نشان نیستند و فقط به فکر کار هستند و کار ، والسلام
اجرای زنده هم میزارن (sm77)(sm2)
(sm120)
یکی نیس بگه دیوثا بقالی سر کوچتون شما رو میشناسه که یکی بیاد بگه مدیر شماست
مریض احوالن . بیخیال (sm120)
شیطونه میگه شروع کنیم به ریدن بهشونا
هر کی رو از راه رسیده فالو کردن واسه تبلیغ پیچ خودشون (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]3 weeks ago
پخش اولين موزيك ويديو گروه موسيقي ارزشي نبض هر روز صبح از شبكه ٣ سيما به عنوان تيتراژ برنامه ويتامين ٣ . ممنون از همه ي شما كه نسبت به اين كار لطف داشتيد و همچنان حمايت مي كنيد . يه تشكر و خسته نباشيد هم به بروبچه هاي ويتامين ٣ مي گيم . دست همه ي همراهان درد نكنه . ما باهميم تا آخر .... يا علي
#من_عاشق_محمدم #من_عاشق_رحمه_للعالمينم #ويتامين٣
اینا کی هستن دیگه
ای کاش رنج آخر داشت.. :|
(sm2)ممر اسکل این شکلک غم نیس خندس
اجرا زنده این گروهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب در این ویدیو کسی که صدای چاوشی کاور میکنه حضور نداره
تازه تو کف بند سه برار بودیما
پس آقا سجاد شاکری کو؟
خودشون بهش میگن گمنام، تو هیچ اجرا و عکسی نمیاد. و مثل اینکه نمیخواد اسمش فاش شه
مادر این بی ناموس رو میارم جلوی چشش تا از الان گه خوری نکنه
به نظرم شروع کنیم به تخریبشون
این گاو رو نیگا
به نظر من که چاوشیه
کجا گفتن ؟
دارم کامنت رو تو اینستاگرام میخونم
میگن نمیخواد دیده شه پس اون یکی کیه اونجا وایستاده که تو عکس گفتم سمت راستیه تو همه ویدیوها صدای اونو قط کردن
اکانت فیس ندارن این دیوثای نبض؟
نه فقط ایسنا و وبلاگ