موضوع چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موضوع چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره های منچستریونایتد 4نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره های لیورپول 2
با رابی فاولر هم حریف ما نشدید (sm120)
نام پول و تعداد صفرها:
ميليون=6 تاصفر
ميليارد=9
بيليون=12
بيليارد=15
تيريليون=18
تيريليارد=21
كيزيليون=24
كيزيليارد=27
سينكليون=30
سينكليارد=33
سيزيليون=36
سيزيليارد=39
سيتليون=42
سيتليارد=45
ويتليون=48
ويتليارد=51
تيفليون=54
تيفليارد=57
ديشليون=60
ديشليارد=63
اينا رو بدونيم بد نيست
ديدي فردا يكي، يك ديشليارد اختلاس كرد
بدونيم حداقل چند تا صفر داشته پولاش...(sm2)
دیشلیاردر بشی ننه (sm174)(sm120)
خیلی سخته چیزی رو که تا دیشب بود یادگاری ...........صبح بلند شی ببینی دیگه دوستش نداری
خیلی سخته که نباشه هیچ جایی برای آشتی...............بی وفا شه اونیکه جونتو واسش گذاشتی
خیلی سخته اون کسی که اومد و کردت دیوونه............هوساش وقتی تموم شد بره و پیشت نمونه
ايشالا ننه فعلا كه ميليونرم (sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار غيبتت از صغرا به كبرا برسه (sm39)(sm127)
احوال دوست جون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خورده ازون پول بده به ما ثواب داره (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو مهربانی، صبوری، پرشوری، پاکی، زیبایی اما نمی شود به تو تکیه کرد چون بی وفایی!!...
چه زیباست به خاطر تو زیستن و برای تو ماندن، به پای تو مردن و به عشق تو سوختن.
چقدر سخته دلت بخواد سر تو باز به دیواری تکیه بدی که یه بار زیر آوار غرورش همه ی وجودت له شده
(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مهستی بپریم آلبوم جان جوانی(sm120) فوق العادست این آلبوم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) عجب ذهن ِ بسیار خلاق و منحرفی (sm2)نقل قول:
غرنبه یا قلمبه ؟ (sm2)نبودی ببینی چه مسخره بازی درآوردم برای منزل (sm2) اما ایندفه خندید (sm25)نقل قول:
(sm81) دو روز از صبح تا شب داریم جون میکنیم (sm178) اوضاع خرابه (sm81)نقل قول:
اصن فکرشم نکن (sm120) اکثراً ماشین دارن (sm120) یه چند تایی هستن که پورو میشن (sm120) علی الخصوص منشی رئیس که میخوام سر به تنش نباشه زنیکه چلمبه (sm3)نقل قول:
دیروز سر دو تا همکار داد کشیدم که یکیش رو میشناسی دیگه شیرزاد (sm2)
مگه میخوام برم جبهه (sm2) ضرر دادیم حسابی (sm81) رکود به معنای واقعی (sm25)نقل قول:
آقایی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو روز ، 100 صفحه رفتین (sm54) ماشالله (sm120)
یادش بخیر پارسال در دوران ِ جاهلیت ِ دوم ، شب ساعت 11 مطابق معمول شب خوش گفتم و خوابیدم ، صبح دیدم 80 صفحه رفتن (sm120) یهو یادش افتادم و ویرایش کردم (sm120)
يه عصرپاييز/چشام توروديد
ستاره عشق تودلم درخشيد
انگاراومدي ازتوآسمون
دلبستيم به هم توبارون
لبخندميزد به ما خدامون
توبگوميدوني تودلم نشستي
اوني كه دوس دارم به خداتوهستي
من جزاحساس توميدوني تاابد چيزي نميخوام
باتوفقط يك عمرقشنگه دنيام
من عاشقت هستم چشم روهمه بستم
خداميدونه من ديوونه
توبگوميدوني تودلم نشستياونيكه دوس دارم به خداتوهستي
الهی بغض نکرد؟ (sm2) دومی کی بود؟ نکنه زد به سرت سر مدیرعامل داد زدی؟ مثکه جدی جدی باس فکر پراید وانت باشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری که تو گفتی فکر کردم شهید میشی خب (sm120) کی باید گزارش بدی؟ (sm25)نقل قول:
مگه میخوام برم جبهه (sm2) ضرر دادیم حسابی (sm81) رکود به معنای واقعی (sm25)
خبرش کو؟ کیا بودن(sm120)نقل قول:
یهو تو اون شلوغی دیدم دوباره اشتباه کرده عصبانی شدم و رفتم داد کشیدم سرش (sm25) چند دقیقه بعد یکی از همکارا اومد اتاقم گفت داره گریه میکنه (sm25) منم گفتم بیاد معذرت خواهی کردم و ... گفتم شوخی نیست اصن من هیچی میرم ( تو دلم گفتم عمراً بزارم یکی دیگه بیاد (sm2) ) ممکنه تعدیل نیرو جدی بشه و اگه بخواد این اشتباهات ادامه داشته باشه مجبورم نامتو بزنم و ...نقل قول:
مدیر عامل ؟ (sm77) (sm2) نه بابایکی از بچه ها بود ( البته بچه که چه عرض کنم(sm2) ) من رو ویرانه های شرکت هم کار میکنم خیالت راحت (sm2)
ماه دیگه باید گزارش بدم (sm81) البته باکی نیست (sm120) میدونم چیکار کنم (sm59)
(sm50)(sm172)(sm50)
هنوز به مرحله ثواب نرسيده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلمبه خب(sm30)
كاش بغل اين آقايي تگش ميكردي از دست نده (sm30)
(sm2)اما با توجه به فر هنگ لغت عامیانه (sm120) همین قلمبه صحیح تر به نظر میرسه (sm120) قلمبه در اون دوران معنی خفن بودن داشته (sm2)نقل قول:
نوید قبلاً هشدار داده بود در مورد آقایی (sm2)
رسول یه پیام برات فرستادم گفتم سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خواستم ببینم میره تو صندوق ارسالی خودم یا نه
تو ج نده خواستم امتحان کنم آخه اولین بار یه پیام واسه امیر فرستادم نرفت تو صندوق ارسالی خودم
فک کنم از تنظیمات بود
لیورپول: دودک- وارمه- هانچوز- باب- مک آتیر- هامان- هارکنس- گارسیا- برگر- اسمیسر- فاولرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستریونایتد: ون در گو- مارتین- جانسون- رابسون- ایروین- جیلسپی- پوبورسکی- فورچون- جورجیچ- بلامکویست- یورک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما اشتباهاتشم کاملا احمقانه ـس نه؟ (sm178) اشکشون دم مشکشونِ برادر من تو چرا معذرت خواهی کردی (sm120)نقل قول:
منم روی ویرانه ها کمکت میکنم و میخونیم "دوباره میسازمت شرکت" (sm2)
این فوت و فن کارُ به منم یاد بدیا (sm120)
(sm120)نقل قول:
اورین(sm120)
امروز همه اینارو گوش دادم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخواستم نقل بگیرم تگش کنم بیخیال شدم (sm59)نقل قول:
نه خیلی احمقانه (sm120) پیش میاد ولی در مورد ایشون یکم بیشتره (sm120) من معذرت خواهیم ملسه (sm120) گناه داشت طفلک زن خوبیه (sm120)نقل قول:
عجب رکودیه (sm25) تحریما رو هم بردارن ، به این زودی ها درست نمیشه ! هر سال داریم ضرر میدیم (sm25)
اگه اخراج نشدم فوت کوزه گری رو یادت میدم (sm2)
عجب جمعه كسل كننده اي (sm172)
همای ... (sm181)
ای بمیرم برات خواهر (sm81) کاش یه کیلو سبزی میگرفتم پاک میکردیم (sm2)نقل قول:
جمعه حرف تازه ای برام نداشتنقل قول:
هر چی بود پیشتر از اینها گفته بود
دکتر مهندس بابا اسی دخانیات
سلامی چو بوی خوش آشنایی (sm181)
هر کسی هستی یدفه
قد بکش از پُشت نقاب
از رو نوشته حرف نزن
رها شو از پیله ی خواب
نقش یه دریچه رو
رو میله ی قفس بکش
برای یکبار که شده
جای خودت نفس بکش
okنقل قول:
آره امروز خیلی بیشتر از روال جمعه ها دلگیرِ (sm172)نقل قول:
السلام ُ علیک یا دود ِ بابا (sm127)نقل قول:
دودتم (sm2)