نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بخدا آدم شانس نياره نمياره ديگه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بخدا آدم شانس نياره نمياره ديگه
ترجیع بندش ضعیفه ؛ بقیش بد نیست ، مشکل اصلی اینه که به محتوای فیلم نمیخوره (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این جور کارها خوشم نمیاد !نقل قول:
در درجه اول شعر خوب برا من مد نظر هستش که اینجا عملا ریده ، چند جا اصلا ایراد وزنی داره ، فکر نکنم یک روز وقت گذاشته باشه براش
اعصاب نداریا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم ما همه چیزو زود فراموش میکنن ، اینم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تیتراز فیلم بد نیستنقل قول:
من تو یه ربع ازین بهترش هم میگم (sm120)نقل قول:
یادتون باشه رو ترانه خالی قضاوت نکنید
یه آهنگ خوب میتونه شعر رو به کلی متحول کنه
کسی از آهنگ خواب رینگتون نداره
تجربه نشون داده که تیتراژ فیلم و سریال ضعیف هم باشه ، ماندگار میشه