700 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
700 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
700 مگه عمته سریال یه ساعته 265 حجمش هس 200 مگ ..
حالا فک کنم از اساس متوجه شدی چه گوه خوری کردی ..
ته فایل تمیزه فقط تا لوگو منوتو رکورد کردم.اولش یه ثانیه رها زر میزنه میگه قسمته دوم اون نصفه رکورد شده.ولی توضیحاتش کامله فقط اون زرش کامل نیست که میگه قسمت دوم شروع شد.و 3 تبلیغ باید دربیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آب و برق و گاز و اتوبوس را همون اویل انقلاب مجانی کردن بی انصافی نکن خدایش هادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ویدیوشالبته تو این ویدیو امام روح الله قدس السره یادش رفته بگه این آپشن فقط مخصوص حوزه علمیه و **** پاسدارن هستش.
Video 320
uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینکه تو کانورتش چه اتفاقاتی رخ میده که با کمترین بیت ریت کیفیت حفظ میشه ینی شی ..
من یه فیلم خارجی دانلود کردم قبلا یادم نمیاد چه فیلمی بود ولی همین حدودا بود 700 .. 700 و خورده اینقل قول:
تایمشم فک کنم 90 تا 100 بود
همینو تا 900 با کیفیت درجه یک میتونه بیاره پایین.یه 30-40 مگم تبلیغاش
من اینو با حجم 350 مگ میدم کیفیت آینه ..
من باید اپ میکردم که کردم.بقیش با خودشه