شعر شاید ضعیف باشه ولی نتیجه کار مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تیتراژ ها بیشتر استقبال شده
نمایش نسخه قابل چاپ
شعر شاید ضعیف باشه ولی نتیجه کار مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تیتراژ ها بیشتر استقبال شده
باز هم همون قضیه پیش افتاده بودن ، شعر درسته باید عامیانه باشه نه دیگه تا این حد که بزنه بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببینی که داری درباره ی چه هنرمندی صحبت میکنینقل قول:
من یکی که یک بار بیشتر گوش نمیکنم ، تنظیم کننده هم محسن نیست که دل به تنظیم ببندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی میخواد باشه ، دیگه از سعدی و حافظ که بزرگتر نیست ، حسین صفا رو الکی بزرگ نکنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین شخص کلفتی هم نیست !
یه هوادار باید در همه حال از هنرمند مورد علاقه اش حمایت کنهنقل قول:
ندیده و نشنیده که نمیشه نظر داده
عزیزم توهین نکن دوست نداری گوش نکننقل قول:
حالا زیاد حساس نشو (sm120)نقل قول:
یه تیتراژ فیلم دوزاریه دیگه
فيلم راجع به چيه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مشکلی داری نقل نگیر همینم مونده با شما تازه به دوران رسیده ها کل کل کنم
مشکلی با لحن من داری با دکمه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آشنات میکنم !