آقا من به نوبه خودم باید ازت تشکر کنم دستت درد نکنه افتادی زحمت .. (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من به نوبه خودم باید ازت تشکر کنم دستت درد نکنه افتادی زحمت .. (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
;l
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیفهمم فقط تو میفهمی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تو یه ویدئو 10 میین با همون پروفایل پیشنهادی خودت انکود بزن من ببینم اگه واقعا خوب بود کارتو قبول میکنم .. در صورتی که خودمم معنی 265 رو میفهمم از پشت کوه که نیامدم
ولی منظور اصلیم اینه اگه 265 دیفالت روی 2000 مثلا نرمال ترین حالتش باشه تو میاری اونو میزنی 1500 (sm2)
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو
تمام!(sm224)
دیوثا (sm98)
اینو ولش کن کس میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاینگ که از بهترین انکودراست اگه 720 معمولی 900 مگ باشه265 میزنه میشه 700 مگ
(sm2)
باشه حتما حاضرم بن بشم دیگه رکورد نکنم(sm2)