تو تاپیک احمدوندم نرفتی رای بدی یادت باشه(sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو تاپیک احمدوندم نرفتی رای بدی یادت باشه(sm39)
نشنیدم اینو ولی هی اون 3 تا که سنجول دیوث معرفی کرد میگفتن خوبه البته اونا رو واسه کم حجم کردن با حفظ کیفیت من شنیدم در واقعنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این لینک نرم افزاری هم که میگی بده بیاد اگه توی نت هست لینک بده بعدا
نرم افزار نیست انکودره فیلم انکود میکنه میده بیرون
خب حالا هر چی که هست بده دانلود کنیم ببینیم چجوریاست .. (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چیو بدم سایته ازش فیلم دانلود کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت اون انکودره نه برنامه ..
من رکورد میکنم ولی جونه هرکی دوست داری بیخیاله اپلود بشو خودت یه کاریش بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم این انکودری که میگی جای یحث داره و من دیگه در این زمینه بحث نمیکنم با شوما ..
آها فهمیدمنقل قول:
فاک اف سینجول
من رفتم بخوابم