آی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونا برزویی فقط یه شعر خوب داره ، اونم تقدیر
نمایش نسخه قابل چاپ
آی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونا برزویی فقط یه شعر خوب داره ، اونم تقدیر
امپراطورش هم خوب بود
QUOTE]MrCrow;169797]نازنین برو مشقات بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا باید بری سرکلاس
[/QUOTE]
ایناهاش (sm25)
Pejman Rahbar
نزدیک به 9 هزار کامنت ( تاحالا) پای استتوسی که عکس یک مادر و دختر را شیر کرده و پرسیده مادره ؟ یا دختره ؟ ( 1 یا 2؟)
گفتم یادآوری کنم جز کوبانی و کم آبی و باخت تیم جوانان دغدغه های مهم دیگری هم هست .
آها (sm2)
چرا هی از من سوال میکنی (sm2)
آه ای فاتح قلبم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل ترانه سرای متوسطیه که زیاد بزرگش کردن
من ترانه دیوارشو که مهدی یراحی اجرا کرد رو هم دوست داشتم
از اسمش معلوم نیس ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیوار هم قشنگ بودنقل قول:
کلا ترانه سرا وشاعر امروزی یعنی همین .. کار خوب و بد داره
عقل من به جایی قد نمیده گفتم شاید خرد جمعی پاسخگو باشه ، در ضمن ایمانو کنترل کن اینجا رو بهم ریخته ! (sm142)نقل قول: