بیشتر شبیه احمدی نژا د شده تا خروس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر شبیه احمدی نژا د شده تا خروس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی عاشق شادمهر بودم مسافرشو روزی ده بار گوش میدادم..اینم رفت پیش بقیه پاپ خونا(sm172)نقل قول:
پتانسیل ِ مموتی شدن رو داره ولی به روی کین نمیرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بهترین روز این چند اخیر تبدیل میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اولی که تراک خواب و پارو گوش دادم اصلا تو حال خودم نبودم(sm50)
مسافر (sm1) کاستش که اومد 500 خریدم ( البته حسین میگه 600 بود ولی من مطمئنم یه دویستی دادم ، سه تا صد (sm120) ) زندگی کردم باهاش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر از وقتی رفته امریکا فقط چندتا ترک خوب خونده یکیش تقدیر بود البوم جدیدش بیاد ببینم چه کردهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) آلبوم خیالی نیست و آدم فروش انفجار اتمی بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد همسرش دیوانه شد و شعر مینوشت(sm50)
به منچستریونایتد چیکار دارید ؟