وای اره من از مشهد خریدم..اون موقع یازده دوازده سالم بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وای اره من از مشهد خریدم..اون موقع یازده دوازده سالم بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه افت بازیش بخاطر رونالدو دوتا بازیکن در این حد و نزدیک تو یه تیم سخته چه برسه یکیش رونالدو باشه ! گل میزنن ناراحت میشه چرا خودش نزده دیگه وای به روزی که ... (sm120)نقل قول:
شاید مقطعی نتیجه بگیرن کنار هم و طولانی مدت نه
معمولا تو البوماش یکی دو تا خوب پیدا میشه عین طرفدار و انتخابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوم دبیرستان بودم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغون پسند در چه حاله ؟
من همسر اینو پیدا کنم ، حالیش میکنم دیوانه شدن یعنی چی (sm120) یادش میدم شعر نوشتنو (sm120)
پیر شدیم رفت(sm81)خدایی اون موقعا اهنگ گوش دادن صفا داشت..الان زودی دانلود میکنی اون موقع چند روز معطل میشدم که کاست فروشی سر خیابونمون مثلا البوم خشایار اعتمادی و بیارهنقل قول:
میره منچستر ، فن خال مثه دی ماریا نابودش میکنه خلاص (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی ماریا (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]