همینم نقطه ضعفم بود
نمایش نسخه قابل چاپ
همینم نقطه ضعفم بود
نقطه ضعف ی هفته قبل آلبوم پخش میشه..حتی احتمال داره بعد از آلبوم پخشش کنند
امشب ساعت 9نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراست می
چی زدی داداش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم (sm2)
خیلی دوست دارم یه آهنگ ساده و سراسر احساس مثل ستاره یا علامت سوال تو آلبوم باشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان تو خبر جدیدی نداری؟
البوم که مشخه مثل البوم قبلیه وقتی همون تیم کارکرده، دلیل اینهمه بی تابی چیه؟ شادمهر دیکه بی خیال کار درست حسابی کردنه توسط خودشه،دلمون بهش خوش بود که نا امید شدیم
ختم تاپیک(sm70)
تو اون حال و هوا یه کار هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ویدیو قبل البوم پخش میشه یکیشم بعد آلبوم احتمالا نقطه ضعف قبل آلبومنقل قول:
مرسی داداش....من فکر کنم ی هفته قبل آلبوم نقطه ضعف پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صده پخش یکیش قبل البومنقل قول:
نقطه ضعف ارزش این انتظار رو داره
آره حتما(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا از این اهنگ از اخرین البوم تارکان لذت ببرید عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم در حد همون قدیمی ها هیت بشهنقل قول:
البته من حس و حال کار رو گفتم و گرنه از شادمهر فعلی نباید توقع ستاره و علامت سوال رو داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو اون سبکه و کار قشنگی شده
اگه بخوای نظرتو بگی نقطه ضعف را تو رتبه چندم آلبوم قرار میدی؟؟؟ فرض میکنیم آلبوم 9ترک باشه..از 1تا 9 نقطه ضعف تو کدوم رتبست از نظرتنقل قول:
(sm2)
(sm77)
مسعود لامصب این سوالهارو چجوری طرح میکنی. خخ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
فوری: نقطه ضعف پنج شنبه شب ساعت 9
من آدم خوبی بودم، به خاطر تو بد شدم...(sm127)
از این تنظیم آدم دلش میخواد سرشو بکوبه تو دیوار!(sm120)
داداش چی میزنی و میای اینجا؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود دیشب بیاد (sm59)
یعنی فقط من حق ندارم شایعه درست کنم؟ (sm70)نقل قول:
برف بود، تو جاده موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون روز رو میبینم میام خبر واقعی رو میزنم و کسی باور نمیکنه (sm25)نقل قول:
تجربه گر شدی؟(sm2)نقل قول:
زبونت رو گاز بگیر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدیوی نقطه ضعف دیشب ساعت ۹ به وقت ایران پخش خواهد شد
(sm70)(sm2)
2 نمره داره این سوالنقل قول:
امتحانی هم هست
������قطعه نقطه ضعف با ملودی شادمهر و تنظیم سعید زمانی درون آلبوم منتشر خواهد شد و زودتر از یکم اسفند پخش نخواهد شد
������در این آلبوم شادمهر دو قطعه رو آهنگسازی کرده
������ قطعات سرنوشت ،تو بی من و نقطه ضعف با تنظیم سعید زمانی و باقی قطعات با تنظیم میلاد هاشمی خواهد بود.
(sm27)
در نتیجه فقط به نقطه ضعف میشه امیدوار بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm50)
14 روز دیگه(sm50)
لامصب انتظار خیلی بدهنقل قول: