مژده مژده
استاد اندی دو آهنگ شاد داره آماده میکنه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مژده مژده
استاد اندی دو آهنگ شاد داره آماده میکنه (sm120)
(sm25)
مثه اینکه خواجه میخواد آهنگ تنهایی رو بده بیرون
رجب 4 اومده واقعا ایها الناس ؟
از بس که تنبلم تکون نمیخورم... 2شب ـه با بچه ها میرم بسکت دارم جر میخورم (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تنبلی و بی تحرکی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم پست بازی میکنی ؟
پست نداریم ما 2تا تیم 2یا 3نفره میشیم بیخودی بازی میکنیم که یه تکونی خورده باشیم (sm120) من چون قدم بلندـه و زیاد میپرم ریباند مال منه (sm59) پیشتر ها هم که بازی میکردم پرتابام بد نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان عکس ـتو واسه منم بفرست شبیه توماس فرض ـت میکنم (sm120)
بیشتر شبیه اونیکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]