جودیت چقدر خوشگله تو وایکینگ دد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جودیت چقدر خوشگله تو وایکینگ دد (sm120)
خدا نیاره اون روزو که من همنشین تو باشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی فهمیدم بچست ادامه ندادم ، فکر میکردم از بچه های خودمونه که اسمشو عوض کرده (sm25)
البوم دنگ شو شنبه !
روسیچکی هم مصدوم شد(sm77)(sm2)
ارسنال(sm2)
نه... من انقدر تو این 2ماه توی کانکسای سر چاه تکون خوردم خود به خود حس میکنم همه جا میلرزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی گروه خوبی هستن ، کاش آلبومشون خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن قبلا ترانه های ساده زیاد خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم ملودی جالبی دراورده باشه
لوگوی آرسنال رو باید به ویلچر تغییر بدیم به خدا (sm81)نقل قول:
تیاگو الکانترایی که تازه به تمرینای انفرادی برگشته باید باید جراحی کنه(sm77)
صد رحمت به جباری و نوید کیا(sm25)
ساده یه چیزه ، این خیلی پیش پا افتاده هستش ، یه جاهایی که مثل ترجیع بندش بچگانستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمیکنم خوب از آب در بیاد