باز کن بگو ااااااااع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز کن بگو ااااااااع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کن میلاد همون کو.نه که روزی پرپرش کردی (sm2)(sm51)
آقای دکتر فکر کنم مریضتون سوزاک گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
یعنی چی ؟؟ مسخره فروشی باز کردی ؟؟؟ من رفتم گیتاریست آوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکسته بندی میکنید شما همه رو کردید فقط تو نماز شباتون دعا (sm2)نقل قول:
ای چرک رو اسکناسا (sm81)
یواش اینجوری نمیتونم (sm2)
عادل روحنواز یا میلاد عدل اگه میلاد عدل هست بگو خودم هم میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سولوی آخر شاه مقصود مد نظرمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سولوی رادیو رو ترجیح میدم ولی باز همیشه حق با مشتریست - حله هر کاری خواستی بکن من مشکلی نمیبینم اصلا بزن لت و پارش کن (sm2)نقل قول:
من گفتم بریم تاپیک چت روم واسه این جور مسائل مزاحم بقیه نشیم (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسم الله ای روح البقا (sm173)نقل قول:
ببین میگم میخاری قبول نمیکنی - داری واسه خودت مشتری پیدا میکنی ولی اینو بدون الان فروخته شدی و طبق قوانین بین المللی اگه زیر قرارت بزنی با دست بیل قرار ملاقات داری (sm2)نقل قول:
من با همین کلیپ امشب میزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بی جنبه(sm2)نقل قول:
دلم به حال دختره سوخت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازین انگشترا بزنن بفروشن (sm132)
باید ادب بشن به روش سامورایی(sm2)نقل قول:
روش جانی کچله هم جواب میده در بعضی موارد(sm2)
من به دستان خودم گور خودم را کندم
به پذیرایی و دفن و کفنم فکر نکن ... (sm50)
یه روز دیدمت و تازه شدم از نو (sm50)
(sm50)
حافظ از جام عشق خون میخورد
من هم از جام شوکران خوردم ... (sm50)
قول بده هیچوقت نزاری والیوم جاتو بگیره ... (sm27)
(sm51)
به بادم دادی و شادی؟!
(sm50)
بیا عیشم تماشا کن که دشت آسمان، دریای آتش گشته از گردم...
شیر تو این روز و شب (sm172)(sm50)
من به این جمله نمی اندیشم
به تو می اندیشم ای سراپا همه خوبی
تک و تنها به تو می اندیشم
به تو می اندیشم...
تو بمان با من تنها تو بمان...
امین هستی؟! (sm172)
تاج و تخت دیروز لو رفته بود شما کوجا بودین دیوثا ..
Game.of.Thrones.S06E08.720p. WEBRip.2CH.x265.HEVC-PSA.rar
Size: 271.52 MB
نسخه اوریجینال 4 گیگ ..
File: game.of.thrones.s06e08.1080p .web.h264-exclusive.mkv
Size: 4.10 GB
این قسمت قشنگه .. (sm74)
الی دیوث زری بزن حوصله م سر رف ..