سلام خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست بگو راست بگو راست
فردوس برینت کجاست ...
آتش ز دهان شمع دیشب میجست
ناگاه سپیده دم زبانش بشکستسر رشته به پایان شد و تابش بنماند
روزش به شب آمد و بروزم بنشست (sm27)
عزيزمي(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سينا جان (sm176)نقل قول:
مخلصیم (sm66)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید فتوشاب بلدی ؟ یه سوال دارم
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بردار کوچیکه الان راهی کردم رشت واسه ادامه خدمت یدفعه یاد خدمت خودم افتادم که چقدر اینجور وقتها دلم میگرفت(sm50)
خیلی کم رفع تکلیفی خود آموز... جانم بفرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به همراهش...
تنکس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه حالا که اینجوری شد پس خواهشا هر کی بلده بیاد بم بگهنقل قول:
سوالم راجب تغییر سایزه عکسه
مثلا دستی چطور میشه سایز عکس رو تغییر بدی
میفهمی منظورم چیه ؟
خب اینو که بلدم عکستُ بده بگو میخوای چطوری بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین یه عکس که سایزش 600 در 600نقل قول:
بعد میخوام 600 در 570 کنم مثلا نمیشه
مثلا 600 میزنم پایینشم میشه 600
اما با نرم افزار Paint میشه دستی بزنم اما اونجا کیفیت عکسمو میاره پایین
من میخوام تو فتوشاپ یاد بگیرم
در کنار تو مفهوم زندگیست، معنای عشق نیز در سرنوشت من، با تو همیشه با تو، همیشه برای تو زیستن است.(sm19)
به سلامتي ايشالا خدا به همراهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد هایم را برایت گفتم ام بشنو اکنون این سکوت تلخ را.(sm127)
آقا سينا آواتار عكس خودته ؟
چه خطایی از من سرزدست بانو؟! (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب موقع جک گذاشتن با بچه ها در حال پست دادن هم بودیم، جک ها گم و گور شد، واسه کسایی که تفننی واسه جک به این تاپیک میان سخت بود، برا همین همشو وقتی مجمع در سکوت فرو رفت اولِ صبح با هم گذاشتم! (sm120) مخصوصا واسه کسایی که سر صب سرِ کار میرن خیلی خوب بود قبل رفتن صب رو با جک شروع کنن، آدم تو صب هر چی باشه تا شب همونه. (sm132)(sm120)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نموده نباشی (sm120)
(sm74) بر عکس من حتی موقعی که زلزله نمیاد حس میکنم زمین زیرم داره میلرزه! (sm2)
تنهایی بد دردیست برادر جان (sm127)(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب توی همون قسمت image size که بری همونجایی که میخوای تعداد پیکسل وارد کنی یه گزینه هست maintain aspect ratio که نسبت طول و عرض رو حفظ میکنه که اگه طول یا عرض یه کدومشُ تغییر دادی اون یکی هم به تناسب تغییر کنه که شکل عکس بهم نخوره... تیک اونو بردار... اونوقت میتونی طول و عرض رو جداگونه تنظیم کنی (sm10)نقل قول:
نخیرنقل قول:
تاریخ من طولانی ست اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم و نه آنچنان که خشمم دلیری کند
مرگ پول منه که تو جیبته پفیوز (sm50)
فعلا بدرود (sm155)
مرسی مینا (sm19)نقل قول:
مثل آکتورای خبره شبیه پاول نیومن (sm242)
ممنون(sm10)نقل قول:
خواهش گلم(sm127)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوريا جونم ممنون بابات جوكهات (sm134)
درود بر تو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین نیست تخت میلرزه منم همین حسُ دارم همیشه (sm120)نقل قول:
(sm134)
نموده نباشی (sm120)
(sm74) بر عکس من حتی موقعی که زلزله نمیاد حس میکنم زمین زیرم داره میلرزه! (sm2)
چی شد نگاه اون به قلبت نشست گناه من چی بود که قلبم شکست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
....... مرسی از راهنماییت (sm127)
ببین الان سایز عرض عکس رو که میزنم 600
بعدم طول اتوماتیک خودش تغییر میکنه به نسبت عکس که تصویر بهم نخوره
حالا یه عکس 600 در 600 دارم از طول طول کشیده شده خواستم خودم درستش کنم
این تیگ رو هم نداره هر چی گشتم
اوکی نسخه های متفاوت داریمنقل قول:
اون شکل میبینی بین نوشته width و height؟ همونِ... بزن ببین میشه
نگاهم نکردی رفتی از کنارم تو رفتی غم گرفت روزگارم چرا نگاهت قلبمو ندید تو قلب تو کی رو اسم من خط کشید باید دلو از عشقت رها کنم حساب تو از عشقمون جدا کنم نگو به قلبم عاشقی هنوز نگو به من بگو به عشقمون بسوز هوای چشمات درد عشق تو شبهای غمگین سرد عشق تو چی شد نگاه اون به قلبت نشست گناه من چی بود که قلبم شکست
آره زدم درست شد (sm93)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:) (sm10)نقل قول:
عکسمو براتون بفرستم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرست (sm59)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
گاهي اوقات مجبوريم بپذيريمنقل قول:
كه برخي آدمها فقط مي توانند
در قلبمان بمانند نه در زندگيمان...
هادی برا منم بفرست(sm50)
نقل قول:
(sm127)
نقل قول:
نقل قول:
الان براتون میفرستم (sm128)نقل قول:
صبر کن حالا ببین برای ما میفرسته اصن (sm59)نقل قول: