حج خانوم شما نگفتی کوجای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من لهجه ندارما
نمایش نسخه قابل چاپ
حج خانوم شما نگفتی کوجای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من لهجه ندارما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این افغانیه عجب صدایی داشت
با این اسکرین شاتی که حمید گذاشت کلا از برنامه ناامید شدم(sm2)
میرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من لهجه دارم (sm118)
این هنری زادوری اومده بود تست بده ریدن بهش(sm2)
آرایشگر فکر کرده صداشم خوبه (sm88)
من از بچگی عاشق خیابون میر بودم ارزو داشتم اونجا زندگی کنم.نقل قول:
به نظرم دختر باید لهجه داشته باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو چیکار کنم منو دیوونه میکنه (sm81)(sm81)(sm81)
دختر پسر ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)