درست شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درست شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین هر چی وینمپ از سافت و بقیه سایتا دان میکنم تو قسمت تنظیماتش mp3 سی و هفت داره سی و شیش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی موقع تنظیم میگه باید خریداری بشه نمیتونم mp3 ریپ کنم(sm172)
آدميني اميرٌ و نعم الاميري (sm10)
امیر به من لینک داد دانلود کردم توش کرک و این صوبتا داشت ریجستر کردم دیگه پیغام نمیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كركي چيزي نداره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکی ها رو پاک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قوت (sm120)نقل قول:
از امیر بپرس... امیـــــــــــــر (sm120)
«بسمه تعالی
محضر مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیتاللهالعظمی صافی دامت برکاته
سلامعلیکم؛
با عرض ادب و احترام، بفرمایید حکم گرفتن یا دادن پول برای انجام پایاننامههای دانشگاهی جهت گرفتن مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری چیست؟
بسمالله الرحمن الرحیم
علیکم السلام و رحمة الله
امر مذکور در سؤال، در مواردی که موجب تخلّف از مقررات و معرّفی غیر صالح بهجای صالح باشد، جایز نیست.
و الله العالم
لطفالله صافی»
(sm120)
من کرکی،ندیدم..مگه چیه که کرک داشته باشه خو..(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد دیگه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]