کیف پولم گم شد (sm54) با مدارک نمیتونن سوء استفاده کنن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کیف پولم گم شد (sm54) با مدارک نمیتونن سوء استفاده کنن ؟
کارت های بانکی رو بسوزون - مدارکت هم میری دوباره میگیری کاری نمیتونن بکن باهاشون
جنگ زده (sm50)
غم عجیب غریبی داره (sm74)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی دوندگی داره المثنی گرفتن (sm25)
خانه ی پر خون دل من ... (sm50)
شرمساری (sm81)
خدا بگم چیکارت کنه موزن (sm50)
تنت سلامت باشه تا باشه ازینانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موزن کیه اینقدر اسمشو میارین؟؟
موزن(محسن) چاوشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مث آدم بگو محسن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودکشی با آلبوم (sm54)
از اسب افتاده بابا ... (sm1)
صد در صد شرمساری گوش کرده (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)
شرمنده بودی (sm50)
تو طول این هفته شدید عصبی شدم (sm9)نقل قول:
پشت فرمان بخواب راننده
مرگ یک اشتباه میخواهد ... (sm50)
(sm149)(sm61)
مطلب تویی طالب تویی
هم منتها هم مبتدا ... (sm50)
با چشم تو میگوییم
من مست چنین خواهم ... (sm50)
شروع اهنگ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هههههههههههه... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نباشی هوای هر دوی ما
سرد و بارونی و مه آلود ... (sm50)
دروغ میگه مث سگ (sm98)
دیده چس ناله جواب نمیده گفته بگم مردم ببینم اون طرف چیزی میگه یا نع (sm98)
از دقیقه چهار تا آخر آهنگ ... فراتر از موسیقی ایران تشریف داره (sm1)
شعر رهایی ساز کن ... (sm50)
بین من و تو حتی یه آه فاصله نیست
پاک کن اشکامو از این گونه های خیس ... (sm50)
رو به آسمون من دوباره پرواز کن
رو به آسمون من دوباره پرواز کن
دوباره ، دوباره پرواز کن ... (sm50)
نگو نگفتی - مهدی یراحی
فردا شب ساعت 10
سکانس آخر لوکیشن مرگ
به ته رسیده دفتر صد برگ
سوژه همینه دستت رو ماشه
باید یکیمون برنده باشه ... (sm50)
هشت ثانیه مونده تا انتظارم
غیر از شکست تو کاری ندارم ... (sm50)
دستات نلرزن نترس از این جنگ
دوئل همینه کیو کیو بنگ
وقتی نداری فکر زدن باش
هفت ثانیه تنها شبیه من باش ... (sm50)
تصویر زومت تو چشم دوربین
تردید محسوس از شب پیشین
شش ثانیه تنها تو چشم ساعت
مونده یه حرف از فیلم رفاقت ... (sm50)
(sm2)
لنزهای دوربین رو لبهای من
پلان خنده از من میگیرن
شماره ی یک لحظه ی شلیک
استپ تصویر صدای تیک تیک ... (sm88)
جومونگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفره داری می نمایی تایپیک رو