میون کلامتون ، دو تا گوساله اومدن پیش من زبان اول دبیرستان کار کنن دو ساعت فقط داشتم بهشون Ing و was و were و افعال زمان یاد میدادم ، آخرش زدم پس کلشون گفتم شما از همین الان نمره 5 تون تضیمینیه شما رو بخیر و مارو به سلامت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میون کلامتون ، دو تا گوساله اومدن پیش من زبان اول دبیرستان کار کنن دو ساعت فقط داشتم بهشون Ing و was و were و افعال زمان یاد میدادم ، آخرش زدم پس کلشون گفتم شما از همین الان نمره 5 تون تضیمینیه شما رو بخیر و مارو به سلامت (sm2)
روالش اینه زنگ میزنی به پدر و مادره میگی آقا این معلمش کیه خیلی وضعش خرابه ولی خوشبختانه باهوشه(دومی معجزه میکنه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من 150 جلسه براش مینویسم که برسونمش (sm120)
یادمه اون سالها جشن دهه فجر بود بالای سر معلم یه بادکنک رو سقف زدیم توشو پره گچ کردیم ، یکی از بچه ها سوزن کرد تو گچ تخته سیاه زد ترکوندش (sm2)دوم راهنمایی بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن بعضیاشون عین بز فقط نگام میکنن..حس میکنم این نسل تو درس خیلی خنگه..گیرایی صفر(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم یه بار اومدیم با تخم مرغ بزنیم تو سر معلمه!!! از شانس گند! از جلوی دماغش رد شد خورد تو تخته!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب این بود رفتن 12 گرفتن ، نمیدونم معلمه چجوری نمره داد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كارن تيكه دوم خيلي مهمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب وأرديا نكنه تجربشُ داري؟؟(sm120)
(sm50)تا بحال به خودکشی فکر کردین