سلام عزیزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش امیر گل، خوبم ممنون (sm127) امیر جان تندرست باشی و برقرار همیشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) به به داداش صادق گل و دوست داشتنی (sm127) چطوری؟ چه کردی با کامپیوتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی جان خدارو شکر ما خوبیم تو چطوری؟(sm19)نقل قول:
فدات عزیزم(sm127)نقل قول:
کامپیوتر هم که آخرین نسخه وین 7 دان کردم حجمش 2 گیگ و هشتصد مگ شد (البته بعد نصب 16 گیگ شد) خواستم نصبش کنم اخطار داد گفت پیشنهاد میشه حداقل 30 گیگ فضا داشته باشه منم مجبور شدم 10 تا دیگه بذارم روش حالا این هیچی وقتی برنامه های ضروری نصب کردم باز مجبور شدم 7 گیگ دیگه بهش بدم خلاصه به غلط کردن ما رو انداخت..(sm120) راستی بوتش هم خراب نشد خود ویندوز 7 اوکیش کرد(sm59)
فدات حسین عزیز (sm19) خوبم، خداروشکر، مرسی (sm10) همیشه خوب و تندرست باشی داداش گلم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز هفت جالا این وسط برا چیه صادق (sm148)
خیلی مخلصیم علی جان امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت و پاینده باشی. (sm10)(sm127)نقل قول:
اگر انسانها می دانستند فرصت با هم بودنشان چقدر محدود است نا محدود یکدیگر را دوست می داشتند...
نَه، ثروت تا کنون زاییده مَردی
نَه، قصر و کاخ درمان کرده دردی
برو انسانیت را مشتری باش
قضاوت می شود تا آنچه کردی