(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
خودم فهمیدم اون ویژه مریم خانوم بود حالا فک کن منم دخترم (sm2)اسمم هدیه ست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی موکل من میگه درسته ...
یکی از کاربرا میگه بلدی صیغه محرمیت بخونی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اومدم فکر کنم اسمت هدیست ولی مغزم هنگ میکنه همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه(sm2)
زوّجتُکَ نفسی فی المّدت المعلومۀِ علی المهرِ المعلومنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؛قَبِلتُ
اینو یه بار اون رفیقت واسه طرف میخونه ، بعد رفیقت میگه قَبِلتُ
یه بارم که طرف واسه رفیقت بخونه و رفیقتم میگه قَبِلتُ
حالا هر چند مهم من اصلا نمیدونم دوستت کیه ولی موفق باشه (sm120)
(sm98)
ببین من حرفشو میذارم همینجا که تو خصوصی بهم گفت
نقل قول:
ببین داش مهدی تو خودتم صیغه رو بخونی انگار من خوندم.خودت بخون
فرمو ندادی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما مشخصاتشو بده من بررسی میکنم (sm98)نقل قول: