تو خیابون خانمه اومده بهم میگه :
دخترم ! خواهر شبیه خودت نداری که دم بخت باشه ؟...
.
.
.
.
.
.
.
.
عایا من خودم دم مرگ بودم به نظرش؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خیابون خانمه اومده بهم میگه :
دخترم ! خواهر شبیه خودت نداری که دم بخت باشه ؟...
.
.
.
.
.
.
.
.
عایا من خودم دم مرگ بودم به نظرش؟؟
ﺑﺎﮐﺮﻩ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﯽ ﮐﺮﻩ ؟ ﭼﻠﻮ ﮐﺒﺎﺑﻮ ﻣﯿﮕﻢ
ﺑﯽ ﺗﺮﺑﯿﺖ !!!..
ﻧﻪ ﻭﺍﻗﻌﺂ ﭼﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﯼ ،
ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ 45 ﻫﺰﺍﺭﯼ؟
بفرستمت مکهههه...!!!
(sm21)(sm115)(sm8)
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﭼﻨﮕﺎﻝ 4 ﺗﺎ ﻧﻮﮎ ﺗﯿﺰ ﺩﺍﺭﻩ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯿﺪ؟
ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﻨﻢ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ
ﻓﻘﻂ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺳﺮ ﺣﺮﻓﻮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻢ
م.مه سراغ نداری دوتا بوق باهاش بزنم؟
همون سیگاری که میکشی ! دیگه دانهیل (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراموشی هم که داری ماشالله (sm2)
دوس دخترم گفت یه سوال میپرسم ، اگه درست جواب دادی بیا منو بکن!!!
گفتم بپرس ...
گفت اون چیه که سیاهه کلاغه ؟
حال نداشتم بکنمش گفتم پلنگ ...
گفت آفرین ، بیا منو بکن . . !
میشه بیشتر توضیح بدی لطفا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش امام ره ه ه ه ه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... .
.
.
.
تو همون نوفلوشاتو پاریس یه زیارتگاه و آرامگاه یا حتی نشیمنگاهی هم داشتن، تا از طرف راهیان نور، به بهانه زیارت مرقد ملکوتی آقا، یه سفر اروپایی هم میرفتیم
هییییییییییییییی خدا...
حتما بخوانید...
.
.
.
.
دیدگاه فراموش نشه...
دَن: شنیدم در این کوه معدن هست
بونی: خدا نکند معدن باشد!
دن: نمی فهمم! برای چی؟!
بونی: مادام که کوه فقیر است، از آن ماست، اما همین که معلوم شد غنی است، دولت آن را تصاحب خواهد کرد.
دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه.
دست دراز به همه جا می رسد و برای گرفتن است،
و دست کوتاه برای دادن است، و فقط به کسانی می رسد که خیلی نزدیکند..!!
بر گرفته از کتاب "نان و شراب"
نوشته "اینیاتسیو سیلونه"
بزرگترین باگ هندونه اینه که همه جاش به خوشمزگی وسطش نیس
(sm70)آره عزیزم دانهیل آبی خیلی خوبه البته من نخی میگیرم 500 هست با مالبرو یکی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم (sm19)
اول دبیرستان که بودم یبار دختر همسایمون اومد
بهش درس بدم بعد 10 دقیقه گفت وای چقدر هوا گرمه!
منم کولر رو روشن کردم!!
نمیدونم چرا برای هر کی تعریف میکنم میگه خاک تو سرت!!
ممل (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا از موهای زائد خود رنج می برید!؟؟
چراتیغ؟
چرا لیزر؟
با مراجعه به بازار، و نگاهی به قیمتها ،
همه پشمهایتان میریزد...
انستیتو زیبایی حسن روحانی
خانم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm172) (sm50)
3 روزه مهمون داریم پشت سر هم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میام تلگرام (sm50)
کجایی؟ حالت چطوره؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولاتون زیادی کرده ؟ تو این گرونی کی مهمونی میگیره؟ (sm2)نقل قول:
اخه معمولا همون شوهره یا واسه شوهر همون خانمشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)محبوری دیگه خوردیم قبلا ازشون الان باید پس بدیمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا اراک بیمارستان خصوصی قدس
با توجه به نفوذی که داشتم رمز وای فای رو دادن بهم
اینجا علیرضا قربانی گذاشتم ( با درد بساز چون دوای تو منم )
تنها ، تنها
با نفوذ پرسیدم حالت چطوره؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر مرفین زدن بهم که الان نعشه به نظر میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بیشتر از این تحمل ندارم ...(sm81)
مهدی موسوی 12 خرداد دادگاه داره (sm1)
چرا فکر میکنی نمیخونم حرفاتو!؟نقل قول:
داشم اون همه حرف زدیم اما تو رسیدی سر جای اول خودت ، اینکه تو نمیتونی تشخیص بدی دلیل نمیشه بر حق بودن حرفت ...
من از صبح که بیدار میشم بیرون از خونه هستم تا آخر شب که الان باشه میام خدمتتون ، هزار جور آدمو از نزدیک میبینم ...
بگذریم دادا این بحث بین ما انتها نداره ؛ تا بوده این بوده این ملت هر جور حرف زوری رو قبول میکنن و هزار جور بهونه واسه درست بودن کار غلط میارن ؛ اینم یکیش ...
آره همه دنیا اشتباه میکنن و فقط ماییم که با داشتن حجاب مشت محکمی میزنیم تو دهن بی بند و باری و اینجا همه چی خوبه ...
وقتیکه زن انقدر جسارت نداره که این تابو رو بشکنه و خودشو با بهونه هیز بودن اطرافیان قانع میکنه چه فایده که با تو که مردی بحث کنم ، فدای سرت دادا فدای سرت بیخیال (sm127)
دهنت سرویس رسول از اون هفته تا این هفته سه بار عاشق شدی ، خانوم منشی ، عاظاده ؛ حالا هم داروخونه (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شاعر مغازه بود ؛ دائم پلمپ شد ...
مغازه که جایگاه خودشو داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک پاتیم مشتی (sm127)
نقل قول:
عالی عاقا عباس ؛ ممنون
صد رحمت به دیکتاتوری (sm2)نقل قول:
عالی رفیق ، مرسی(sm93)نقل قول:
با دعا کردن کسی به جایی نمیرسه ؛ همت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی داشم نوید پینهاد بده (sm127)نقل قول:
چقدر خوبه مهدی جانم (sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر پخش و خرید آلبوم هستم (sm127)
امیدواریم که ببره ؛ شیرنی نمیخوام دلت شاد شه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس تو مردی برو 30 هزار تومان پول ادکلنتو بگیر (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسی عالی ؛ مرسی (sm10)
رسول جان دادا درو پنجره خونتون فک کنم باز هستشا ، با کوچکترین بادی تغییر موضع میدی (sm2)نقل قول:
عملت چطور بود دادا؟نقل قول:
ایشالله آخرین عمل بود دیگه؟
به همراه خانم فاطمه اختصاری ؛ امیدوارم دیگه عقب نندازنو حکمو بدن تا از آچمزی در بیان ...نقل قول:
چقدر جاش خالی بود تو آلبوم شاهین (sm50)
دلم خیلی میخواد سیگار بکشم ولی نمیشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر نقلو گا*یدی (sm2)
فدا خستگیت ؛ هر کی جای تو بود هم همین حس و داشت ؛ اما تو طاقت بیارو مرد باش (sm127)نقل قول:
من بیشتر به عمش نظر داشتم ؛ اتفاقا عمش چادری هم هست (sm2)نقل قول:
فدات صابر جون (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بریدم
نیمه شبان تنها در دل این صحرا گمشده خود را می جویم
تبدیل مــ.مه 65 به 85 در محل!!!...
بدون عوارض، بدون بازگشت...
انجمن سیــ.نه خوران سیــ.نه سوخته!!!...
قربونت عباس دادا (sm127)نقل قول:
چند سالته دادا ؛ بچه کجایی؟
فدامدا / 23 اراک (sm50)نقل قول:
کجایی مادر خوبم کجایی ...
عسلام (sm2)نقل قول:
نقل قول:
همتی کن با این زرد اراکی ...