تو دلـــــــــــــــم آتیشـــــــه بگــــــــووو بـــــر می گـــردی (sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دلـــــــــــــــم آتیشـــــــه بگــــــــووو بـــــر می گـــردی (sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " Ma'aroof "
Iranian Pop Genius New Track
Coming Soon
Wait ...
چرا نیست تو صفحه اصلیش ؟(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که هر چی رفرش میدم نمیبینم یه همچین چیزی رو
تو پیج شادمهر همچین خبری نیس !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پيج پي ام سي گذاشته
ژانويه ٢٠١٥ آهنگ معروف از شاد مهر عقيلي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه تیزر خوبی داره ...
(sm189)
چیزی که مشخصه اینه که کلیپه خوبی داره ولی خب معلوم نیس آهنگش خوب باشه یا نه چون با دو کلمه و سه ثانیه از یک موزیک نمیشه فهمید خوبه یا بد..امیدوارم کار خوبی باشه طبق معمول چون شادمهر کم کار میده ولی خب سعی میکنه کار خوب بده و این خوبه که به کیفیت بیشتر اهمیت میده تا کمیت!!
100 سال بعد............................................ .................................................. ............................................
به زودیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی(sm30)
یعنی تمام اتفاق هایی که برا البوم " طرفدار " افتاد برا این البوم احتمالی جدید هم داره میوفته
دقیقا اهنگا تو یه بازه زمانی مشخص
ویدیوها همینطور
تعداد اهنگای منتشر شده قبل از البوم و...
اصن همه چی رو برنامه ست و این برنامه متاسفانه عذاب آوره یکم چون فاصله پخش دوتا اهنگش خیلی زیاده (sm178)
اگه البوم این تابستون بیاد واقعا جالب میشه قضیه (sm77)
شادمهر کارش درسته.... ببین با 3 ثانیه آهنگ چه غوغایی به پار کرد./....
تنظیم از کیه؟ مهران عباسی>؟!!
(sm171)
دوست عزیز حرف من به تنهایی خودش سنده!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cannibal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا به حرف من رسیدی دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد سر آلبوم جدید بحث کردیم
ادیت یه همچین موزیک ویدئوای که شبیه موزیک ویدئو حالم عوض میشه میمونه دو هفته طول میکشه ؟؟!! دیدی آماده شد و ...
با احترام(sm10)
(sm93)نقل قول:
اواخر زانویه ( هفته ی اول بهمن ) منتشر میشه
خبر رسمی میخواسته هفته دیگه بیاد که pmc پیش دستی کرده
احسان این همون اهنگ مهران عباسیه؟
فک کنم همون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال ندارم برم از پُست تابستون که بهت گفتم احتمالاّ همون آهنگ مهران عباسیه نقل بگیرم (sm120)
نقل نمی خواد من یادمه(sm25)
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (39 کاربران و 34 مهمان ها)
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای موزیک ویدئو شبیه حالم عوض میشه میمونه . متاسفانه همون آهنگ مهران عباسیه(sm25)
جالب اینجاست بیا تو واکنش نشون نداده (sm2)
ادمین شادمهر هم تو تعطیلات کریسمس با زن و بچه(sm2)
احسان مهران عباسی بالای یک سال پیش گفته بود اهنگ اماده شده چرا ایقد طول کشیده پس؟
شادمهر است دیگر (sm120) البته معلوم نیست همون باشه ولی اسمش که همونه(sm120)نقل قول:
درگیر زن و بچه و کنسرت بوده وقت نداشته حتماّ
سلام رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من همون موقع مگه نگفتم بهت خبرهاتو دنبال میکنم و قبول دارم ؟ حرفی هم تو اخبارت نبود از اولش !!! بحث ما سر اون مصاحبه بود که من هنوزم میگم اون مصاحبه خیلی قدیمی تر بود و مربوط به البوم طرفدار بود چون خیلی وقت پیش ها خونده بودمش (sm51) وگرنه الان این اتفاق هایی که داره میوفته دقیقا شبیه فعالیت های سه چهار سال اخیر شادمهر هست و مصاحبه هاش رو هر وقت بخونی یه جوریه که فکر میکنی جدید هست !!!! ما بحثمون سر این بود وگرنه اخبار البوم رو هم الان از حرف شما دارم میگم ..... درباره این اهنگ هم طبق حرفای بیا2 گفتم که اگه قرار باشه قبل از تعطیلات کریسمس بیاد باید زودتر یه به زودی بدن و یه خبر رسمی تر بگن .... که اینجا دیگه مشکل از بیا2 بود ..... الانم کار رفت برا چند هفته اینده .... کارگردان هم نه سینارت هست نه الک که تو میخواستی نه کردونی :دی ... قبلا از این کارگردانه یکی دوتا ویدیو دیده بودم تو مایه های برادران بوشهری هست کاراشون باید ببینیم موضوعش چیه دیگه و به ترانه میخوره یا نه (sm155)
این دینگ دینگ آهنگ کار مهران عباسیه(sm25)
معلومه کار خیلی به دلش نشسته که تو این یه سال هرچی ساخته بازم اخرش معروف رو ویدیو کرده.ترانه هم که مال خانم برزویی هست.
یک متن دارم مال یک سال و نیم پیشه
میگفتن مال معروف هستش
حالا نمیدونم همونه یا نه
کوو(sm51)نقل قول:
حالا دیگه بحث رو ادامه ندیم دیگه ! تموم شد رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تو که کاراش مشخصه چه جوری دیگه(sm120) خبر رسمی کامینگ سون میخواست هفته دیگه بیاد که فاصله زمانی دو هفته ای با تیزر داشته باشه که دوباره همه داد و بیداد نکن . حالا pmc چه جوری این خبر رو زده من نمیدونم . کارگردان هم من بحثی نداشتم و فقط زمانی که خبر ادیت رو اینجا زدم ، شما گفتی دو هفته ای ادیت میکنن و منم واسه همین گفتم
پخ میکنم واسه امیر اگه صلاح دونست بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم رئیس ما امیره خان هستش البته با یوزر پارسا (sm50)
دقیقاّ شبیه حالم عوض میشه هست این کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکردم معروف پارسال پخش بشه
به جاش رابطه پخش شدش(sm19)
اره اون زمون مهران عباسی یه تیکه شو گذاشته بود البته اگه تا الان عوضش نکرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دموی چند ثانیه ای
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (44 کاربران و 44 مهمان ها)
(sm120)
پارسا که زیاد نمیاد ، شما رئیس نمیشی ؟نقل قول:
این که چیزی نیستنقل قول:
یه زمانی شهر به میریخت (sm120)
اگه دیگه از این به بعد همینجوری باشه کاراش بازم خوبه ادم از بلاتکلیفی در میاد .... مثلا هر سال دی و بهمن منتظر باشیم ...... شما الک رو خوشت میومد فک کنمنقل قول: