اوشکپاولی هستی تو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اوشکپاولی هستی تو ..
تودلش هیچی نیست مث مغزش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو بچه پشم کیونمو بلییس بابا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این وضعیت باید با این نخاله سر و کله بزنیم ..
ممه تو هم خفه شو ..
بر طبق گزارش ها فصل چهارم سریال Money Heist / La Casa De Papel ماه ژانویه (دی/بهمن) سال 2020 از سرویس استریم نتفلیکس پخش خواهد شد. (این خبر توسط نتفلیکس تائید و یا رد نشده)
(sm74)
سینجبیل بیا بخورش(sm19)
از خوبای تعطیله کل نته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایین صفحه کجاست دیوث؟! با تاریخ و ساعت بذار مثه خودم
فکر کردی با دسته کورا طرفی ازگل (sm70)
تو تمام ایران تی دی ایرانسل که از همه شاختره هم همچین سرعتی نداره
بعد تو ازگل که تو شهر بزرگ هم نیستی این سرعتُ داری؟! (sm2)
عمه من سرعت 100 کیلوبایت رو دو صفحه پیش شیر کرده بود لابد
برو عمو جون با بزرگترت بیا (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا ببین یه کم کیونت بوسوزه بعدشم تو از کجا میدونی محل زندگی منو گو خوری میکنی نفله ..
(sm27)
240 مگابیت پهنای باند! تازه اونم سرعت آپلود نه دانلود (sm2) دانلودت لابد 300 مگابیته (sm70)
ما رو بگو با چه بچه هایی کل کل میکنیم وقت گرانبهامونُ به باد میدیم ...(sm27)(sm27)
باید رودتر میزدم رو دانلود تا این قشنگ فر بوخوره گورشو گم کنه .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت و تاریخه ویندوز را بذار گاگول (sm25)
فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونه تو حومه حوالی رشت زندگی میکنی (sm2)(sm2)نقل قول:
از کجا میدونی من ویندو دارم اصلا نفله ..
تو اصلن مودمت 2 مگ سرعت میکشه آخه (sm2)نقل قول:
جمع کن بابا بساط دیوث بازیتُ (sm59)
یعنی گنده تر از تو رو من روزانه دارم میشورم میپوشم مجدد بعد تو میای برا من گوز گوز سرعت نت میکنی ..
فقط گورتُ گم کن چند ساعت برو از اینجا تا بیشتر از این ضایع نشدی
در آخر جونت در آد با سرعت 100 کیلوبایتیت (sm2)(sm2) بدجور سوختی ....
طفلک مردم اون منطقه ای که با تو روانی تو یه جا دارن زندگی میکنن
رفته موبایل تخمیشو زده آپلو کرده احمق که بگه سرعتم فلانه ..
ما اینجا 5G داریم انقد گوز گوز نمیکنیم ..
از دوستان محترم و عزیز بابت این دو صفحه اسپم (جفنگیاتی) که با این یارو خله داشتم عذرخواهی میکنم (sm10)
از این به بعد پشت دستمُ داغ میکنم با کوچولو ها دهن به دهن نشم
احمق جان ال تی ای نیستنقل قول:
نقطه به نقطه ست
منم نگفتم ای دی اس اله (sm70)
گاو سرعت اپلود نه سرعت اسمینقل قول:
یعنی هرکی باس به نوبت بیاد برینه به این سینجبیل که از غولهای کامپیوتره(sm2)
این والورده عنو نیگا.. پراگ رو هم نمیتونه ببره... ریدم به کلت (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام استرالیا زندگی میکنه سرعت دانلودش (اینترنت کابلی) ته تهش 12 13 مگابایته بعد این سو**پر گاگول عکس گذاشته میگه سرعت آپم 31 عه
آدم میمونه بخنده یا گریه کنه (sm2)(sm81)
کسی تونسته اینجا سرعت اپ شاتلو 2 مگ کنه ایا
حاجی موسیقی این ۳ سال اخر عجب کابوس مزخرفی بود
(sm172)
قشنگ نسل قبل موسیقی مثل امثال یگانه و رضا صادقی و مهدی یراحی همه تو استانه ۴۰ سالگین دارن میشن پیشکسوت کم کم
بعد این جوجه علفا دارن گند میزنن به کل موسیقی کشور
ما دو بال پرواز مرغ عشقیم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش 6 ماهه دیگه معلوم نیست تو مملکت نون برای خوردن پیدا بشه یا نه بعد شما غصه موسیقی را میخوری! (sm168)
با رهبری داهیانه ی معظم له و به لطف اکثر عمام زاده ها این خاک نفرینی اولین زامبی سرای عالم خواهد شد ...
روز شمار آلبوم رو بزنید سردر سایت ...
رفته رفته به ساعات این آلبوم بهترین آلبوم چاوشی ست گفتن دوستان نزدیک می شیم ...
حاجی موسیقی رو تو جنگ هم گوش میدننقل قول:
غذای روح موسیقیه
موقع جنگ همون بلبل داغون خمینی نبود که ملت نمی رفتن جنگ
خبه خبه ...
یعنی بالای بیست و پنج هزار انسان به خاطر روضه شنیدن به فنا رفتن ...