باشه هانی جووووووون(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه هانی جووووووون(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مررررسی با کلی ناز گفتما (sm2)(sm38)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)
- (sm50)
جیگرتو بخورم خام خام(sm127)نقل قول:
- (sm50)
چه یاس بی نهایتی ندیم من بود........(sm74)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
خسته و در به در شهر غمم......(sm50)
- (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی. فرقشون کمه ولی من پس از چندین بار گوش دادن ورژن ترانه رو بیشتر ترجیح میدم.
(sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- (sm10)
- (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
اون بکن تو کونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ماله تو اینقدر گوندس که به کونتم میرسه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
من اون ماهو دادم به تو یادگاری.........(sm74)
گر فلک با من نسازد
چرخ را وارون کنم
(sm50)
- (sm50)
- (sm27)
کجا داری میری جوجوی مننقل قول:
نقل قول:
- (sm50)
- (sm50)
وقتشه رفتن وقتشه........(sm50)
- (sm81)
اشکم نثار تو...قلبم مزار تو (sm50)
سیاهی شب روزای خوبو به خاک سپرده (sm74)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما لطفا گُه نخور! (sm3)
بعدشم ابله اگه چشمای کور شده تو باز کنی زدم کامینگ سون ابله
- (sm2)
دیوث توالت فرنگی فک کرده میشه 4 گیگ رو یهو آپلود کرد ابله (sm2)(sm3)نقل قول:
- (sm2)
گفته هادی جان داداش ... (sm2)
همچین پریدی بش بدبختو که ... (sm2)